De food & lifestyle markt Seinfestijn is alweer voor de derde keer in Haarlem, en wederom op dezelfde fijne locatie aan de Kinderhuissingel. Dompel je onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn en laat je verwennen met Hééérlijk eten, inspiratie voor in je huis en vind leuke en originele cadeautjes voor de mensen om je heen en natuurlijk voor jezelf. Veel van de producten zijn handgemaakt en van Hollandse bodem.

photo 3

De sfeercatering wordt verzorgd door Hééérlijk, Miss Little Pancake & Kremer Wijnkopers. Bij Hééérlijk gaat het om koken en genieten van lekker eten en alles wat daarmee samen valt. Zij zorgen voor koffie en Clipper thee uit hun espressomachine, homemade taartjes & stoere boterhammen. Miss Little Pancake bakt de lekkerste poffertjes op de leukste manier en Kremer Wijnkopers verzorgt de witte, rode en rosé wijnen.

photo 1

Seinfestijn zorgt bij de ‘selectie’ van haar deelnemers altijd voor de ideale mix tussen wonen, fashion, lifestyle en kids. Zo is er voor ieder wat wils en slaag je altijd! Zelfs als je niets nodig hebt… Tijdens het komende festijn zullen de volgende standhouders o.a. van de partij zijn: Dreamkey Design, Simone’s Kitchen, My Deer Art Shop, One Hipho, Margo Slingerland , Studio Marije Pasman, Bij Hansje, Vintage for kids, Boshuis Nij Hildenberg, We love Color, Kleine Pom, Laroid, Mauk Studio, La Farme, Comfystuff, Beebox Haarlem, Stoer Metaal, Hemels!, April & May, Minimiks, Bijzonder Plekje, Allthings by Femme, Designfabrix ,Vrolijke Famkes, The Happymakers Blog, Franje Design, House of Dots, De Groene Zusjes, Teleukhout, Frankey’s, Accessorize your Home en Life and Lemons.

Seinfestijn-Haarlem-3

Speciaal voor de kinderen is de Schrijffee aanwezig samen met Kim van Kim’s Partyschmink. Schrijffee Ilse de Ruiter heeft een passie voor schrijven, kinderboeken, verhalen en fantasie en is schrijfster van het kinderboek “De Koning & ik”. Met haar bedrijf “schrijffee” probeert ze gezinnen bewust te maken van de magie die boeken en verhalen bieden! Tijdens het Seinfestijn leest Ilse alle kindjes voor uit haar boek. De kinderen kunnen heerlijk aanschuiven om het verhaal te bewonderen in het mini theater (kamisjibai) en te fantaseren over kastelen, prinsen en prinsessen! Ilse neemt kleurplaten van het boek en het Fee Atelier mee zodat de kindjes kunnen kleuren en zelfs een eigen verhaal kunnen schrijven! Ilse is er de hele middag. Natuurlijk is het mogelijk het boek “De Koning & ik” gesigneerd te kopen. Alle activiteiten van de Schrijffee zijn tijdens het Seinfestijn geheel gratis.

photo 2

Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

Seinfestijn
Zondag 19 april
Locatie: Seinwezen, Kinderhuissingel 1 te Haarlem.
www.seinfestijn.nl
www.facebook.com/seinfestijn

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!