Voetjes in het zand, lekkere beats, buckets sangria, zonnetje, hilariteit in de ballenbak, limbodansen en je uitleven op het springkussen. Dat zijn toch de ultieme ingrediënten voor een topdag aan het strand? Zaterdag 21 juli is het zover: Strandverblijf bij Strandpaviljoen Barefoot Cottage in Zandvoort. Het ultieme strandfeestje van de organisatie van het succesvolle Dagverblijf.

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier > Gebruik de kortingscode cityblog voor 10% korting!

Strandverblijf 13

Dit is alweer de 5e editie van Strandverblijf. Een succes dus. Een strandfeestje zoals het hoort, met goede muziek, lekker eten en drinken en veel fun. Er zijn drie area’s op het strand. De ‘Beach Stage’ is voor house, disco, Afro en live artiesten met o.a. Robertodavinci, Wiseman en Andor. In ‘The Cottage’ kan je los op hitjes, lekkere R&B en zomerknallers met o.a. Disclectic, Speck und Boner en DJ Flexy Frank. In de ‘Tompoezen Club’ is Silent Disco. Altijd leuk 🙂

Wat niet mag ontbreken bij Strandverblijf is de Funzone. Hier kun je stoeien in de ballenbak, je uitleven op de springkussens, limbo dansen en jezelf laten opfraaien met facepainting. Genoeg hilariteit.

Van al dat vermaak krijg je dorst. Die kan gelest worden met Sangria buckets of aan de strandbar. Om de honger te stillen is er een foodcorner.

Zoals wij van Strandverblijf gewend zijn duurt het feestje de hele dag, onder het motto van ‘vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Om 13.00 uur begint het festijn en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag in te gaan. Ideaal toch? Zie je in Zandvoort op 21 juli!

Strandverblijf Zandvoort
Zaterdag 21 juli
13.00 – 23.00 uur
www.hetdagverblijf.nl
facebook.com/events/1619678084768151/
Koop kaarten > Gebruik de kortingscode cityblog voor 10% korting!

Strandpaviljoen Barefoot Cottage
Strandweg 8
2042 JA Zandvoort

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie