Het was een fantastische zomer. Die verdiend een dik afscheidsfeest op de meest zomerse locatie: het strand. Op 6 oktober is de Closing Party van Strandverblijf bij The Barefoot Cottage in Zandvoort. Gewoon omdat het kan, en omdat een strandfeestje altijd een goed idee is 🙂

In Ibiza doen ze het al jaren. Bij de Closing parties wordt alles uit de kast getrokken, om knallend de zomer uit te gaan. En waarom dan niet in Zandvoort? Natuurlijk is het wat kouder in oktober, maar daar is aan gedacht: het strandpaviljoen is van binnen helemaal omgebouwd tot feestlocatie. Hier kun je dansen op de lekkerste house beats met uitzicht op zee.

Bij Strandverblijf (van de organisatie van Dagverblijf) draait het niet alleen om muziek, maar ook om de fun. Er zijn veel extra’s zoals de altijd hilarische Silent Disco, de ballenbak, een hot tubs en natuurlijk beerpong. Laat jezelf nog mooier maken bij Suzy’s face & body art. Voor de lekkere trek is er een foodcorner en dit mag niet ontbreken bij een goed strandfeest: Sangria buckets.

De line-up zorgt ervoor dat je niet stil blijft staan: house, disco en live artiesten. Met Robertodavinci, Wiseman, LEKS, Stefan Disclectic Holthaus, Tommy IJscobar, Mr. Thissa en DJ Flexy Frank.

Zoals wij van Strandverblijf gewend zijn duurt het feestje de hele dag, onder het motto van ‘vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Om 13.00 uur begint het festijn en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag en de herfst in te gaan. Ideaal toch? Zie je in Zandvoort op zaterdag 6 oktober!

Het Strandverblijf Closing Party
Zaterdag 6 oktober
13.00 – 23.00 uur
www.hetdagverblijf.nl
Facebook.com/events/290209598229657
Koop hier kaarten > Gebruik de kortingscode ‘strandverblijf’ voor 15% korting!

The Barefoot Cottage
Strandweg 8
2042 JA ZandvoortHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!