Voetjes in het zand, lekkere beats, buckets sangria, zonnetje, hilariteit in de ballenbak, limbodansen en je uitleven bij de karaoke. Dat zijn toch de ultieme ingrediënten voor een topdag aan het strand? Zaterdag 20 juli is het zover: Strandverblijf bij Strandpaviljoen Barefoot Cottage in Zandvoort. Het ultieme strandfeest wat inmiddels een begrip is geworden in de zomer van de organisatie van Dagverblijf.

Meteen kaartjes kopen? Dat kan hier > Gebruik de kortingscode cityblog voor 10% korting!

Dit is alweer de 6e editie van Strandverblijf. Een groot succes dus, en dat begrijpen wij wel. Dit is een strandfeest zoals het hoort, met goede muziek, lekker eten en drinken en veel fun. Er zijn vier area’s op het strand. De ‘Beach Stage’ is voor house en disco met o.a. Georgio Schultz, Wiseman en Andor. In ‘The Cottage’ kan je los op hitjes, lekkere R&B en zomerknallers met o.a. Disclectic, Speck und Boner en LEKS. In de ‘Tompoezen Club’ is Silent Disco. Altijd leuk 🙂

Wat niet mag ontbreken bij Strandverblijf is de Funzone. Hier is de chill-out ballenbak, beerpong, de limbo contest en de pineapple run. Ook kun is er Stef Stuntpiloot XXL en de kers op de taart: Ome Cor’s Glaming met karaoke en pubquiz. Genoeg hilariteit en vermaak dus.

Van al dat vermaak krijg je dorst. Die kan gelest worden met Sangria buckets of aan de strandbar. Om de honger te stillen is er natuurlijk een foodcorner.

Zoals wij van Strandverblijf gewend zijn duurt het feest de hele dag, onder het motto van ‘vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen’. Om 13.00 uur begint het festijn en eindigt om 23.00 uur. Zo ben je vroeg thuis, om toch nog fris de zondag in te gaan. Ideaal toch? Zie je in Zandvoort op 20 juli!

Strandverblijf Zandvoort
Zaterdag 20 juli
13.00 – 23.00 uur
www.hetdagverblijf.nl
www.facebook.com/events/564541647401038
Koop kaarten > Gebruik de kortingscode cityblog voor 10% korting!

Strandpaviljoen Barefoot Cottage
Strandweg 8
2042 JA ZandvoortHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie