In het weekend van 7, 8, 9 & 10 juni is Surfana festival. Voor de zesde keer alweer. Bloemendaal aan Zee is vier dagen het decor van surf, muziek, clinics, lekker eten en vooral good vibes. De omgeving aan het strand past perfect bij dit laid back festival. Overdag surfen, yoga of een wandeling door de duinen en in de avond muziek en drankjes bij het kampvuur. Alles met de ruisende zee op de achtergrond. Kan het relaxter?

Zoals een echt festival betaamt slaap je in tentjes. In de duinen dit keer, op Camping de Lakens. Deze plek wordt tijdens Surfana Festival omgetoverd tot festivalterrein met gerecyclede materialen. Denk aan golven gemaakt van sloophout. Overal staan tenten voor activiteiten en muziek, zitzakken en andere fijne hoekjes. Het voelt als een lief, klein en chill dorpje in de duinen. Ook aan lekker eten is gedacht. Geniet van lekker en eerlijk eten, zonder meteen teveel te betalen.

Alles draait hier natuurlijk om surfen. Golfsurfen, windsurfen en kitesurfen… Alles kan. De ervaren surfers onder ons duiken de zee in. Voor de minder ervaren surfers of beginners zijn er clinics. Tussen de soorten 50 clinics zit trouwens nog veel meer, zoals Afro-yoga, drijven op geluidsgoven, geblindeerd wijnproeven, de betekenis van je dromen ontdekken of ‘Eten uit de Natuur’. Surfer of niet, je goed vermaken is op dit festival geen probleem.

Een festival is niks zonder muziek. Het barst ervan op Surfana festival. Er zijn 3 stages met bandjes en singer-songwriters en DJ’s uit onder andere Melbourne, Portugal, Nashville en Cape Town. Lekkere summer sounds, reggae, Caribbean swing, jazz, country & folk en meer. Bekijk hier alle artiesten.

Surfana festival is er één voor in de agenda. Alles mag, niks hoeft. Iedereen is welkom, van surfers tot gezinnen. Kaarten voor het hele weekend zijn €116,50 (inclusief camping). Hele weekend zonder camping is €86,50. Een losse dag kan ook, vanaf €26,50 Hier te koop. Good vides gegarandeerd!

Surfana festival
Camping de Lakens
7, 8, 9 & 10 juni 2018
www.surfanafestival.comHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké