Trouwen. Veel mensen dromen ervan en plannen het al jaren vooruit. Maar wat ook al tijden van tevoren moet gebeuren: sparen! De gemiddelde bruiloft in Nederland kost toch al gauw zo’n €15.000,- en vaak zelfs nog flink wat meer. ‘Dat moet toch ook anders kunnen?’ dacht Marjolein Goudsmit. Daarom startte zij samen met wedding planner Sonja Dragstra The Pop Up Wedding Company op. Dat is uniek, stijlvol en duurzaam, maar toch betaalbaar trouwen. Hoe? Dat zochten wij voor je uit!

 

 

Een pop up wedding is een intieme bruiloft waarbij je flink kunt besparen op de kosten, maar daarvoor niet al te veel hoeft in te leveren. Je houdt het klein en deelt de kosten van je bruiloft met een aantal andere stellen. Zie je nu een enorme rij aan altaren voor je, waar tien stellen elkaar tegelijkertijd het ja-woord geven? Nee hoor, geen zorgen. Net als bij een normale bruiloft hebben jullie de locatie gewoon voor jezelf. Het enige dat anders is, is dat er meerdere stellen op dezelfde dag in het huwelijksbootje stappen én natuurlijk het prijskaartje. Want waar een normale bruiloft snel in de papieren loopt, ben je voor een pop up wedding al vanaf €3.850,- (voor een bruiloft met 25 gasten) een heel eind op weg. Dat is nogal een groot verschil. Zo wordt deze mooie dag niet overschaduwd door de hoge kosten en ligt de focus volledig bij het verliefde bruidspaar.

 


Een vast team van gespecialiseerde topleveranciers zorgt ervoor dat de trouwdag zo speciaal wordt als je zelf wilt. Aan alles wordt gedacht: een prachtige locatie, styling, de trouwambtenaar, muziek, een bruidsboeket, een bruidstaart, drankjes, een fotograaf, een foto-album… noem maar op! Trouwen kan in de mooie binnenstad van Haarlem, romantisch in de natuur of zelfs in je eigen huis. En heb je nog aanvullende wensen? Alles is mogelijk.

 


 

Tijdens de vakopleiding voor wedding planner begon Marjolein enthousiast aan haar ondernemingsplan. Wat haar opviel tijdens haar onderzoek was ten eerste dat er weinig onderscheid op de markt te vinden was en ten tweede dat alle bruiloften bakken met geld kostten. Toen viel haar oog op een nieuw fenomeen dat gestaag grond veroverde in Canada, Australië en de VS: pop up weddings. De knop was om en Marjolein wist gelijk dat dit het was. Wat alleen nog miste, was een geschikte compagnon. En niemand minder dan Sonja Dragstra, een populaire wedding planner die al langer focuste op duurzame en intieme bruiloften, wilde graag meewerken aan het plan. The Pop Up Wedding Company was geboren.

 

 

Een pop up wedding is dus perfect voor als je wél de luxe, elegante ‘mooiste dag van je leven’ wilt beleven, maar het geld liever besteedt aan een nieuw huis, een verre reis of een onvergetelijk feest na afloop. Daarnaast is trouwen op deze manier veel duurzamer en heb je geen stress van het plannen. Ideaal toch?

 

Winactie

Bruidsparen in spe opgelet: The Pop Up Wedding Company geeft een volledig verzorgde pop up bruiloft weg ter waarde van maar liefst €3.850,- (wel exclusief reiskosten en gemeentelijke huwelijkskosten)! Dat is niet niks. Om kans te maken moet je ze even volgen op Facebook en Instagram, alle berichten delen, je vriend of vriendin taggen en vertellen waarom jullie deze pop up wedding MOETEN winnen. Het winnende stel wordt op 20 juli bekendgemaakt. Let’s go! 

 

Contactgegevens

 

Foto’s gemaakt door Wickie Fotografie

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké