De Kledinghal in het Patronaat is een groot succes! Deze koopjeshal vol tweedehands kleding wordt daarom inmiddels twee keer per jaar georganiseerd door een team vrijwilligers. Heb je op zondag 20 november niets te doen en/of heb je dringend behoefte aan een gloednieuwe garderobe? Kom dan even langs bij Patronaat, en je loopt er deze winter gegarandeerd perfect afgestijld bij.

kledinghal-haarlem

kledinghal-haarlem-3

Amsterdam mag dan haar populaire IJ-hallen hebben, in Haarlem hebben we Kledinghal! Midden in het centrum opent poppodium Patronaat haar deuren voor hipsters, koopjesjagers, modefanaten en andere geïnteresseerden. Omdat het al bijna winter is, staat deze editie van Kledinghal in het teken van warme truien, feestjurken en winterse schoenen. Oftewel, winter! Er is voor zowel mannen als vrouwen genoeg kleding te vinden. Alle kleding is persoonlijk uitgezocht door Kledinghal in samenwerking met Paswerk en Snuffelmug. Dit zijn leer/werkbedrijven waarbij het hergebruik van goederen centraal staat.

kledinghal-haarlem-1

De entree voor Kledinghal is gratis en de hippe tweedehands kleding gaat voor € 15 per kilo over de toonbank. Een schijntje, als je bedenkt dat kleding bijna niets weegt… Zo heb ik zelf tijdens de vorige wintereditie stapels warme vesten op de kop getikt voor slechts 6 euro!

kledinghal-haarlem-2

Nieuw dit jaar is de samenwerking met ZeefTeef. Bij deze mobiele zeefdrukwerkplaats kun je meteen je gescoorde tas of shirt laten bedrukken met originele prints. Ben je uitgeshopt? Naast een grote diversiteit aan kleding is er ook een terras aanwezig. Hier is iedereen welkom voor een warme kop koffie of een koud bokbiertje. Kortom, kom gezellig even langs!

11244585_388434821367169_3386980295978516780_n

Kledinghal @ Patronaat
Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Zondag 20 november
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur
Toegang gratis
www.facebook.com/kledinghal

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké