Het is lente. Alles groeit en bloeit, en ondertussen worden wij opgeslokt door de drukte van de dag. Herkenbaar en wel toe aan even rust? Hou je van de natuur, cultuur en lekker eten? Dan is het nieuwe event Volente iets voor jou! Op 19, 20 en 21 mei op Landgoed Elswout. Tegen dit intieme decor wordt een moderne versie van de historische meifeesten gevierd.

Het feest Volente wordt dus gehouden op 3 dagen, je kiest zelf de dag die je wilt. Volente begint in de ochtend (ook de tijd kun je kiezen) met een interactieve wandeling van 1,5 uur door het bloeiende Elswout. Onderweg word je verrast door verschillende speelse optredens en beeldende kunst. Als je dan helemaal verwonderd terug komt knort de maag. Aan lange, versierde tafels tussen de bomen wordt een uitgebreide brunch geserveerd. Ook deze weer met een knipoog naar oude keukengeheimen.

De meifeesten die vroeger gehouden werden zijn de inspiratie voor Volente. Toen werd gevierd dat alles in bloei stond en de rustigere zomer aanbreekt. Dat ga je nu ook ervaren. Al douwtrappend de winter van je af schudden, je zorgen achterlaten in het vreugdevuur, kom letterlijk en figuurlijk op adem en geniet van acrobaten in de bomen en danseressen om de meipaal. De natuur eromheen zorgt automatisch voor rust, even stilstaan en een leeg hoofd. Elswout is een prachtig stuk Haarlem, perfect voor dit evenement.

Volente is een nieuw evenement in Haarlem. Leuk dat het net even anders is! Kaartjes zijn te koop via de site voor 32,50, dat is inclusief wandeling en de brunch.

Volente
19, 20 en 21 mei
Landgoed Elswout
Volente.nu
Tickets >
Facebook >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké