Het is geen festival, ook geen markt, maar wel een feestje! In mei, juni, juli en augustus kunnen wij steeds weer een weekend genieten van het ‘feestje’ Weekend de Kade. Aan de Oerkapkade (achter de Lichtfabriek) aan het water staan marktkraampjes met design, food voor thuis, lifestyle en funforkids. Er zijn foodtrucks, een terras aan de kade, live muziek en een bar. Op 9 en 10 mei vindt de eerste editie plaats!

Weekend de Kade Haarlem 13

Weekend de Kade Haarlem 11

Weekend de Kade Haarlem

De organisatie is bekend met succesvolle events, zij organiseren namelijk ook ProefPark. Dat belooft wat! Bij de kraampjes op het terrein kun je snuffelen tussen kunst, design, outdoor, lifestyle, (ambachtelijke) etenswaren, interieur, vintage & fashion. Er zijn vooral veel webshops te vinden, dit is dus de kans om deze producten eens echt te voelen, proeven of te ruiken.

Weekend de Kade Haarlem 12

Weekend de Kade Haarlem 11

Trek in iets lekkers? Foodtrucks in overvloed zoals de Donutfabriek, Dogs & Drinks, Luciano ijssalon, Melting Pot en Gebroeders de Wolf. Er is een bar en een terras. Strijk neer aan het Spaarne met je drankje, heerlijk plekje dit. Beetje industrieel met topuitzicht.

Weekend de Kade Haarlem 15

Weekend de Kade Haarlem 14

Proefpark Haarlem 5

Om het weekend compleet te maken is er ook muziek. Dit gaan dus gezellige weekenden worden, voor jong en oud. Op de website deelt Weekend de Kade het laatste nieuws en het programma. Toegang is uiteraard gratis. De Haarlemse versie van de Amsterdamse Sundaymarket is geboren!

Weekend de Kade
Oerkapkade 1 (achter de Lichtfabriek, einde Minckelersweg), Haarlem
Data: 9 en 10 mei, 6 en 7 juni, 4 en 5 juli, 15 en 16 augustus
Tijden: 11 tot 18 uur
Toegang gratis
www.weekenddekade.nl

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!