Haarlemmers houden wel van een goed glas wijn met bijpassende culinaire versnaperingen. Dat is de organisatie van ‘Wine en Bites’ niet ontgaan. Zij organiseren deze proeverijen door het hele land, en nu op zondag 14 juni in Haarlem. Maak deze dag kennis met vijf heerlijke restaurants in onze stad. De chef-koks zetten ieder een bijzonder gerecht met bijpassende wijn op tafel. Een culinaire ontdekkingstocht!

Wine en Bites Haarlem

Wine en Bites Haarlem

De vijf deelnemende restaurants serveren ieder een klein gerecht met een bijpassende wijn. Aan het einde van de dag heb je dus genoten van vijf gerechten. En goede ook, want ieder restaurant laat zich natuurlijk graag van de beste kant zien. Deelnemers zijn Restaurant Barend, Bonetti, Parck, Toujours en het vijfde restaurant is een verrassing.

De proeverij doe je lekker op eigen tempo en met je eigen gezelschap. Start is om 13 uur. Elke groep krijgt een eigen Wine en Bites route zodat alle deelnemers verspreid zijn over de verschillende restaurants. Nooit te druk of geen tafeltje dus. Wine en Bites duurt tot circa 17.30 uur, hele middag de tijd dus. Allergie of dieetwens? Geef het door, dan houden de chef-koks daar rekening mee.

Wine en bites Haarlem

Schermafbeelding 2015-06-02 om 19.52.41

Naast het proeven van gerechtjes en wijnen is deze dag ook sfeer proeven. Maak kennis met de kaart, het interieur en het personeel van de restaurants. Even binnenkijken en letterlijk en figuurlijk sfeer proeven dus. En tussendoor wandelen van plek naar plek, dat is in Haarlem centrum altijd genieten.

Kaarten voor Wine en Bites zijn online te koop voor €49, en via ons krijg je nu €5 korting! Vul in het winkelwagentje deze kortingscode in: CT305. De prijs is inclusief 5 gerechten met bijpassende wijnen. Er zijn 350 kaarten beschikbaar. Gegarandeerd een middag om van te smullen!

Wine en Bites proeverij Haarlem
Zondag 14 juni 2015
13.00 tot 17.30 uur
Kaarten €49 per stuk, met de kortingscode CT305 krijg je nu €5 korting
Kaarten zijn hier te koop

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!