De Kleverparkbuurt bruist en heeft zelfs een eigen jaarlijkse festival. Dit jaar weer, op 26 mei van 10 tot 19 uur, en dit keer net wat anders dan we gewend zijn. Er is meer live muziek, optredens en meer festivalsfeer. Maar natuurlijk ook een gezellige rommelmarkt en kraampjes met producten, eten en meer.

Het festival is voornamelijk te vinden op De Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat. Daar zijn de bijna 100 kraampjes van lokale ondernemers met mode, accessoires, kunst en lekker eten. Van alles wat dus, en vooral: leuk en creatief. De hele dag draait een DJ en van 16 tot 19 uur is het feest op het podium voor de kerk. Gaston Starreveld (wie kent hem niet) zorgt voor entertainment en doet een quiz. Ook is er muziek van Trafassi en Ramon Sandbergen.

In de omliggende straten scoor je koopjes op de gezellige rommelmarkt. Kinderen kunnen hun spulletjes hier verkopen. Tot 24 mei kunnen kinderen t/m 12 jaar bij D.I.O. Drogisterij Kleverpark een plaatsbewijs aanschaffen om te kunnen verkopen op de rommelmarkt. Ga dus even struinen bij deze mini-ondernemers.

Natuurlijk kunnen activiteiten voor kinderen niet ontbreken. Voor 6 euro koop je een kinderkaart (overal verkrijgbaar op het festival) die toegang geeft tot alles. Er is een zweefmolen, ze kunnen knuffelen op de kinderboerderij, grabbelen in de grabbelton en een cadeautje of iets lekkers ophalen bij de diverse winkeliers. Op het speciale ‘Kleverpark Sportveld’ is er een gevarieerd aanbod aan workshops. Op de Schotersingel zijn workshops muziek voor alle leeftijden en staan diverse leuke (kermis)attracties waar je je helemaal kunt uitleven.

Ben je Haarlemse Ondernemer en verkoop je originele, duurzame, creatieve of bijzondere producten? Een kraam huren kan nog. Het wordt een leuke dag!

Kleverparkfestival
Zaterdag 26 mei
10.00 – 19.00 uur
Toegang is gratis
Meer informatie > Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké