Op 29 juni staat er weer een festival voor de deur in Haarlem en omstreken. Het zomerfestival dit keer. Op twee locaties in Overveen: Landgoed Elswout en de Kennemerduinen. Het festival staat in het teken van natuur, ontdekken en beleven.

Zomerfestival 2

Van 11.00 tot 16.00 uur kun je genieten van workshops, speurtochten, excursies en creatieve activiteiten. Een wisselend programma dus, vooral ook erg geschikt voor kinderen.

Zomerfestival 4

Zomerfestival 3

Bij het bezoekerscentrum van de Kennemerduinen worden zomerse hapjes geserveerd en kun je een picknickmand bestellen voor bij ’t Wed. Daar de hele dag waterpret, dus gegarandeerd vermaak. Verder is hier een groene markt, en voor kinderen spannende verhalen over het mark en een kennismaking met de schaapskudde.

Zomerfestival Overveen

Bij landgoed Elswout gebeurt ook genoeg. Hier zijn leuke workshops zoals schilderen of yoga. Ook hier lekker eten, een Italiaanse familielunch of picknick bijvoorbeeld. De activiteiten hier duren tot 17.30 uur.

Zomerfestival familielunch

Het Nationaal Park Zomerfestival is dus leuk voor iedereen. Reserveren is voor sommige activiteiten handig, maar meestal niet nodig. En het is nog gratis ook!

Nationaal Park Zomerfestival
Zondag 29 juni
Meer informatie: www.np-zuidkennemerland.nl

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké