Geschreven door: Janina Varenhout
Fotografie door: Mitch photography

Afgelopen zondag was het zover: de allereerste zondag(middag)borrel met Haarlem City Blog. Volgers, geïnteresseerden, vrienden en andere Haarlemmers konden zich onderdompelen in Spaanse sferen onder genot van pinxtos en drankjes in tapasrestaurant Paxtaran. Buiten was het koud en winderig maar binnen waanden men zich even op een bruisend Spaans terras. De borrel begon tijdig en de ruimte vulde zich gestaag met mensen die wel zin hadden in gezelligheid. En gezellig was het zonder meer!

hcb-borrel-meisje-met-wijnglas

zomibo-borrel

zomibo-hcb-bar

zomibo-hcb-groepje

Het relaxte ‘lazy sunday’ gevoel was merkbaar en zorgde voor een ongedwongen sfeer. Hoewel het even duurde voordat het feestje (want zo voelde het toch wel een beetje) op gang kwam, werd het naarmate de tijd verstreek en de drankjes rijkelijk vloeiden, steeds gezelliger. De borrel bleek een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, te netwerken of om gewoon even bij te praten met vrienden, mede dankzij de persoonlijke twist die eraan gegeven was.

zomibo-hcb-marlies

zomibo-hcb-overzichtsfoto

zomibo-hcb-pinxtos

De reacties waren in alle opzichten positief en het initiatief tot deze borrel werd zeer op prijs gesteld. Evenals de locatie; een soort herontdekking van deze uitgaansgelegenheid waar men terug zal komen voor de heerlijke ‘pinxtos y tapas’. Hopelijk zullen er in het nieuwe jaar meer borrels georganiseerd worden! Aan de bezoekers zal het in ieder geval niet liggen. Om dan toch met een quote van afgelopen zondag af te sluiten: ‘Enthousiastelingen moet je nooit stoppen!’. Zie je bij de volgende borrel?!

Meer foto’s van de avond zien? Klik hierHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké