FOOF is een winkel met dames- en kinderkleding en schoenen in de Kleine Houtstraat gerund door de twee enthousiaste tweelingzussen Tessa en Bibi. Eerst waren er twee shops van FOOF: de schoenenwinkel en de kledingwinkel. Nu zit alles in een, in een groter pand. Je waant je in de mooie luxueuze winkel met een fijne selectie aan merken.

Foof Haarlem

De twee van origine Zandvoortse zusjes zijn altijd op elkaar ingespeeld geweest. Het is dan ook niet heel verrassend dat zij voor deze gezamenlijke onderneming hebben gekozen. Bibi komt uit de kinderkleding en Tessa werkt naast FOOF ook nog als vertegenwoordigster in de dameskleding. De link tussen dames- en kinderkleding was dan ook snel gelegd.

Foof Haarlem

Met FOOF is er een mooie en sfeervolle shop neergezet. De stoere industriële en simplistische Scandinavische look and feel is de perfecte mix voor in dit authentieke pand. De zusjes weten als geen ander een juiste en originele selectie uit de vele collecties van merken te maken, die aan de wensen van de klanten voldoet, maar ook op de eigen ’FOOF smaak’ aansluit. Soms is de keuze gewaagd en trendy, soms is deze toegankelijker. Dat maakt het assortiment in de winkel spannend en onvoorspelbaar.

Het concept is duidelijk. Je kunt hier voor kwalitatieve dames- en kinderkleding (0-4 jaar) terecht, maar ook van een mooi paar schoenen. Daarnaast kleding vind je hier ook een mooie selectie aan accessoires; prachtige sieraden, mokken, woonaccessoires, sjaals, sokken, boeken, notitieboekjes en verschillende crémes. Voor een mooi en origineel cadeau voor een vriendin, zus, moeder of jezelf kun je bij FOOF Shoes dus ook goed slagen!

Foof Haarlem

Bij FOOF staat beleving voorop. Bibi en Tessa willen hun klanten thuis laten voelen en met een positief gevoel de deur uit laten gaan. Dit is bij mij meer dan gelukt! Merken die FOOF in dameskleding voert zijn o.a. Saint Tropez, Grace & Mila, Knit-Ted, Hunkydory, Ruby Tuesday en Frnch. Voor kinderen is er Babe&Tess, Tocoto Vintage. One we like, My Moumout, Mockies en Repose ams. Foof Haarlem

FOOF
Kleine Houtstraat 19
2011DD Haarlem
foofhaarlem.nl
www.facebook.com/FOOF

Openingstijden
Maandag 13 – 18 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10 – 18 uur
Zondag 12 – 17 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas FotografieHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké