Zandvoort heeft er een nieuwe hotspot bij: strandtent Kayuca Zandvoort. Een heerlijke relaxte en informele strandtent op het Zuidstrand waar je meteen een vakantiegevoel krijgt. Een beetje Ibiza, een beetje Marokko, iets Mexicaans. Kayuca vind je op de plek waar Safari Lodge altijd zat, tussen Hippie Fish en Ubuntu in.

 

Kayuca Zandvoort

 

Familie van…

Kayuca zit niet alleen tussen Hippie Fish en Ubuntu in, het is er ook ‘familie’ van. Hierdoor liggen er nu drie mooie hippe strandtenten op een rij. Tussen de strandtenten is zelfs een pad aangelegd, waardoor je makkelijk van de een naar de ander loopt. Kayuca heeft wel een heel eigen sfeertje. Heel relaxed en informeel. Je kunt hier gewoon lekker langs gaan. Je hoeft niet per se vooraf te reserveren, maar het kan wel. Op het terras zit je lekker met je voeten in het zand. Het terras is open, dus je zit niet achter glas. Het is echt een mooi weer-terras. Verder veel houten Ibiza-stijl meubels, cactussen en natuurlijk mooie vintage parasolletjes – net weer even andere dan bij Ubuntu en Hippie Fish.

 

Strandtent Zandvoort

 

Ook binnen ziet het er mooi uit. Mooie loungeplekken met een haardje erbij, stijlvolle gedekte tafels, veel wit, hout, overal grote terracotta vazen en potten, tasjes met sinaasappels en citroenen aan de wand, oude bewerkte kastdeuren en cactussen. Véél cactussen.

 

Kayuca Zandvoort
Interieur Kayuca

 

Lekkers op het menu

Op de kaart staan heerlijke gerechtjes zoals je die ook van de andere strandtenten gewend bent, veelal met een Arabische en Mediterrane twist. Pink Pancakes, Arabic Chicken Pita of Pita Pumpkin, lekkere – vegan – bowls of een Kimchi Burger. De take-away bar is trouwens ook de hele zomer open, dus daar kun je ook altijd nog terecht als het terras vol zit.

 

Strandbedden Zandvoort

 

Strandbedden

Bij Kayuca kun je op mooie dagen ook luxe strandbedden huren. Je kunt ze niet vooraf reserveren, dus gewoon zorgen dat je op tijd op het strand bent. Lekkere gerechtjes en drankjes bestel je vanaf je bedje met een QR-code bij de Take-Away bar. Je krijgt een berichtje als het klaar staat. Je hoeft er dus niet voor in de rij en dat betekent meer tijd op je bedje…

 

 

Al met al een mooie nieuwe aanwinst voor Zandvoort, een echte must-go voor deze zomer.

 

Contact

Kayuca
www.kayuca.nl
Boulevard Paulus Loot 2 – Zandvoort

@kayucazandvoort

 

Openingstijden

 

Maandag
08.30 – 21.00
Dinsdag
08.30 – 21.00
Woensdag
08.30 – 21.00
Donderdag
08.30 – 21.00
Vrijdag
08.30 – 21.00
Zaterdag
08.30 – 21.00
Zondag
08.30 – 21.00

 

 

Er zijn nog veel meer leuke strandtenten in Zandvoort! Lees meer op Liefs uit Zandvoort: www.liefsuitzandvoort.com.

Liefs uit Zandvoort, X Kristel

Fotocredits: Liefs uit Zandvoort / Kristel Veerman

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie