Kloffie is een enorm smaakvolle fashion en footwear winkel in de Kruisstraat, super dichtbij het station. Stoer, nuchter en een tikkeltje eigenzinnig. Inmiddels is Kloffie uitgegroeid tot een van Haarlems favorieten, en dat is niet zonder reden. Hier vind je de tofste bekende namen en juist bijzondere, kleinere merken met een verhaal. Het authentieke, écht Haarlemse pand is daarnaast echt een eyecather, vooral de gevel. Ga dus zeker eens naar binnen en laat je verwelkomen door de altijd enthousiaste eigenaar Michel en zijn gezellige team!

 

Kloffie herenmode damesmode Kruisstraat Haarlem

Keurig gekozen

Bij Kloffie kunnen zowel dames als heren terecht voor een mooie outfit, fijne schoenen en accessoires om het af te maken. De collectie is zeker on trend, maar heeft vooral een hele stabiele stijl waar je eigenlijk altijd op kunt rekenen. Dus geen kleding die na het seizoen achterin je kast belandt. Trendy merken zoals Levi’s, Won Hundred, Carhartt en Another Label zijn hier te koop. Maar wat de collectie van Kloffie extra leuk maakt, is het aanbod aan opkomende, creatieve merken die nog niet zo bekend zijn. Zo werkt Michel graag samen met nieuwe, coole namen uit LA, zoals Free & Easy en Market. Echt even iets anders. Op naar de paskamer!

 

 

Beste been voor

Voor wat exclusievere schoenen ben je hier ook goed. Kloffie heeft de mooie merken als Vans, Karhu, Puma, Asics, Dr. Martens en Clarks Originals. En dan niet de ‘normale’ lijn, maar de hogere lijn die niet voor iedere schoenenwinkel beschikbaar is. Zeldzamere modellen dus! Maar waar in de winkel vind je die precies…

 

Kloffie herenmode damesmode Kruisstraat Haarlem

 

It’s in the details

Naast de prachtige, originele pui vind je ook in het pand veel bijzonders. Een oude, Haarlemse kelder is bijvoorbeeld nog te zien door een stuk glazen vloer. Verder zijn ook in de rest van de winkel nog wat meer oude details bewaard gebleven, zoals tegels en mooie bakstenen muren. En aan de zijkant van de winkel zit een ‘geheime’ deur, die leidt naar een waar sneakerparadijs. Een paar unieke twists vergeleken met een reguliere kledingwinkel dus.

 

 

Teamspirit

Haarlem heeft Michel’s hart helemaal gestolen, en hij die van ons. De van origine Zwanenburgse Amsterdammer heeft zich niet alleen met zijn bedrijf in Haarlem gevestigd, maar noemt onze stad ook zijn thuis. Volledig tevreden staat Michel te glunderen in zijn eigen toko. Hij zit al vanaf dag één in de mode en maakt met Kloffie elke dag weer zijn droom waar. Het enthousiasme van de eigenaar is aanstekelijk. Hij heeft een vlotte babbel en toont daarnaast oprecht interesse in zijn klanten. Dat is precies waar het voor hem en zijn team om draait. Openheid, gezelligheid, mooie producten en passie voor het vak staan voorop!

 

Kloffie herenmode damesmode Kruisstraat HaarlemKloffie herenmode damesmode Kruisstraat Haarlem

 

Dit mag inmiddels duidelijk zijn: Kloffie is een topper en here to stay!

 

Contact

Kloffie
Kruisstraat 6
2011 PX, Haarlem
www.kloffiehaarlem.nl

Instagram.com/kloffiehaarlem

Openingstijden

Maandag, 12.00 – 18.00
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 18.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 18.00
Zondag, 12.00 – 17.30

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie