Van een mooie bank tot een toffe vaas of cactus. Het centrum van Haarlem heeft mooie woonwinkels waar voor elk interieur iets te vinden is. Wij hebben de leukste woonwinkels waar jij en je huis blij van worden op een rijtje gezet.

woonwinkel

Drifter X HAY

HAY, het Deense designmerk heeft een samenwerking met concept store Drifter. Kleurrijk, strak en duurzaam is waar woonwinkel HAY om bekend staat. Banken, stoelen, tafels, servies, potten en vazen, HAY is van alle markten thuis. Ook staan er specialisten klaar om je advies te kunnen geven. 
Gierstraat
4 – Meer over Drifter X HAY >

Hay Drifter interieurwinkel Gierstraat

Circle of Home 

Als je binnenkomt in de woonwinkel in Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht voel je het meteen: hier voeren rust en harmonie de boventoon. Alles draagt bij aan die beleving; de inrichting, de geur en de muziek. De winkel voelt als een rustgevende huiskamer waar je ongedwongen kunt rondsnuffelen, inspiratie opdoet en kunt ontspannen na een drukke dag.
Gedempte Oude Gracht 111Meer over Circle of Home >

 

Atelier 8

Deze Haarlemse woonwinkel zit in een oude timmerwerkplaats en barst van moois voor je huis, leuke cadeaus en hebbedingen. De stoere spullen zijn van merken zoals House Doctor, Snurk beddengoed, Peshs hamamdoeken, vtwonen en Frama lampen. Mooi zijn ook de zelfgemaakte items door eigenaresse Jacqueline zoals houten planken aan leren banden.
Hendrik Figeeweg 3F – Meer over Atelier 8 >

Atelier-8 woonwinkel

 

By Dennis

Dennis heeft in de Koningsstraat een prachtige woonwinkel. De eigentijdse winkel in mooi oud pand shopt lekker weg. Met bijvoorbeeld houten krukken, glazen vazen, banken en textiel. 
Koningstraat 14 –
Meer over By Dennis >

By-Dennis woonwinkel

Sissy-Boy flagshipstore

Haarlem is gezegend met een echte ‘flagshipstore van Sissy-Boy. Deze woonwinkel in Haarlem centrum zit lekker centraal tijdens je dagje winkelen. Je kunt hier lunchen en koffie drinken, maar ook shoppen. Voor jezelf en voor je huis. De collectie Sissy-Boy homeland is altijd weer een feest.
Barteljorisstraat 25 Meer over Sissy-Boy Flagshipstore >

Sissy-Boy woonwinkel

Jansje

De wereld van Jansje mag niet missen in het rijtje met Haarlemse woonwinkels. Naast leuks voor je huis barst deze winkel van originele cadeaus en hebbedingen. De beschilderde olieblikken zijn onze favoriet. Veel duurzaam en van over de hele wereld. In de woonwinkel werken mensen met een beperking, betrokken en vol enthousiasme. 
Grote Houtstraat 45 – 
Meer over Jansje >

olieblikken-jansje

Dille & Kamille

Deze shop zit hier al jaren. In 2016 compleet vernieuwd en een stuk groter. Dille en Kamille blinkt uit in natuurlijke eenvoud. Met voor in huis alles om mee te koken, leuks voor op tafel, decoratie, spul voor de badkamer en tuinspullen. En dan vergeten wij nog de keukeninrichting zoals thee, koffie, kruiden en andere smaakmakers.
Anegang 46 Meer over Dille & Kamille >

Dille-en-Kamille-Haarlem-7

Ekster & Jay

Een interieur en design woonwinkel in Haarlem vol unieke en originele eyecatchers. Klein meubel en accessoires. Bij Ekster & Jay veel Scandinavische merken, maar ook genoeg Nederlandse en andere Europese ontwerpers. Het motto hier is ‘goed design kent geen grenzen’.
Gierstraat 10 – Meer over Ekster & Jay >

Ekster-Jay-Haarlem-7

MEER SHOPTIPS? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
De leukste winkels in Haarlem >
Onze favoriete kinderwinkels >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!