Serious fun vind je bij The Little Gym! Kinderen van vier maanden tot twaalf jaar kunnen hier terecht voor de nodige beweging. The Little Gym biedt verschillende programma’s aan, afhankelijk van de leeftijd. Het is niet zomaar een beetje klimmen en klauteren, maar onder begeleiding van professionele instructeurs volgen de kinderen een sterk en uniek lesprogramma, waar plezier voorop staat.

Little-Gym-Haarlem-1

Spelenderwijs en zonder competitie leren de kinderen fysiek heel veel (ik was verbaasd toen ik mijn zoontje een koprol zag maken op de evenwichtsbalk!), maar ook hun sociale vaardigheden groeien (bijvoorbeeld elkaar helpen, op je beurt wachten) en wat dacht je van hun zelfvertrouwen en eigenwaarde? Door de individuele aandacht maakt elk kind op zijn eigen niveau en tempo mooie sprongen, letterlijk en figuurlijk ;). Daarnaast is het natuurlijk de perfecte manier om wat energie kwijt te raken! Dat scheelt weer wat rondjes rennen door de woonkamer…

Little-Gym-Haarlem-4

Het is een wereldwijd concept en dagelijks doen er duizenden kinderen over de hele wereld mee aan de lessen. Alle vestigingen hebben als doel kinderen te leren hoe ze spelenderwijs vooruitgang kunnen boeken. Sinds januari 2014 is er de vestiging in Haarlem (de vierde in Nederland). De lesprogramma’s worden allemaal ontwikkeld in Amerika door een speciaal team van onderzoekers en wetenschappers. De muziek wordt special voor The Little Gym gecomponeerd. Alle instructeurs hebben, naast hun algemene sportopleiding, een interne training ondergaan. Ze zijn enthousiast en weten elk kind bij de les te betrekken. De lessen zijn een mooie, sportieve basis voor later!

Little-Gym-Haarlem-3

The Little Gym in Haarlem vind je aan de Zijlweg. Het is een lichte, schone ruimte, waar ouders vanachter het glas mogen meekijken (behalve bij de kleintjes, daar gaan de ouders mee naar binnen). De koffie en thee staat klaar, en tussendoor krijg je uitleg over wat er binnen gebeurt. Al nippend aan je kopje koffie, steek je natuurlijk af en toe even een duim omhoog!

Little-Gym-Haarlem-2

Naast de wekelijkse lessen, kun je hier ook terecht voor leuke programma’s tijdens schoolvakanties en voor exclusieve kinderfeestjes. Ze bieden feestjes op maat aan voor kinderen van 1-12 jaar. Wil je je kindje opgeven bij The Little Gym, maar wil je het echt zeker weten? Dat kan, meld je gerust aan voor de gratis kennismakingslessen.

The Little Gym
Zijlweg 148A
2015 BJ Haarlem
Tel: 023-5767316
haarlem.thelittlegym.eu

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 18.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké