Leuk nieuws: na Haarlem zijn er nu ook Cityblogs in Utrecht, Rotterdam, Hoofddorp en Amsterdam! En wij gaan uitbreiden naar nog meer steden met cityblog.nl! City Blog is een online platform met de beste tips voor hotspots, leuke events en handige lijstjes gemaakt door locals. Woon jij in een van de onderstaande steden, ben je groot fan van je stad, altijd op zoek naar de nieuwste hotspots, en heb je altijd al een eigen blog gewild? Lees dan even verder.

Den Haag
Eindhoven
Tilburg
Groningen
Breda
Nijmegen
Arnhem
Zwolle
Leiden
Maastricht
Leeuwarden

In elke stad zoeken wij een Cityblogger die wil ondernemen. Jij gaat als Cityblogger in jouw stad het hele platform runnen. Van blogs schrijven, fotograferen, Instagram en Facebook bijhouden, nieuwsbrief maken, noem maar op. Wij leveren de website (techniek), commerciële ondersteuning en heel veel kennisdeling. We komen als Citybloggers regelmatig samen. Zo leren we van elkaar en kunnen elkaar helpen. Jouw eigen Cityblog dus, maar dan met ondersteuning.

Wat wij zoeken zijn echte fans van hun stad, die goed zijn in vlot schrijven, gevoel hebben voor beeld en voor de leukste hotspots die je niet mag missen. En ook vooral: doorzetters, enthousiastelingen, ondernemende types.

Herken je jezelf hierin of ken je iemand? Wij leren je graag kennen. Stuur een mail naar info@cityblog.nl Leuk om van je te horen!Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!