Haarlem City Mag

Haarlem City Mag is het magazine van Haarlem City Blog. Een fris, gratis inspiratiemagazine over alles wat Haarlem zo fantastisch maakt. Het stijlvolle en tikkeltje eigenwijze blad verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 10.000 stuks (plus de online versie).

 

Mock-up Mag 5

 

Ons stijlvolle en een eigenwijze magazine neemt je bladzijde voor bladzijde mee naar de mooiste hotspots, houdt je op de hoogte van de tofste events, laat de nieuwste mode uit Haarlemse boetieks zien, geeft een kijkje in de keuken van de Haarlemse horeca, vertelt de meest bijzondere verhalen van onze stadsgenoten, geeft je uittips voor de komende maanden, geeft de microfoon aan innovatieve ondernemers, brengt algemene tips over de stad en blikt vooruit op al het moois wat er nog komen gaat. Kortom: deze glossy leg je met trots op je koffietafel.

 

 

Gratis verkrijgbaar in de stad

Het magazine is verkrijgbaar bij verschillende partners in Haarlem en omgeving, zoals het VVV-kantoor, Pip Deli, Wijnpand, Okhuysen, Jules, Waldo, The Harlem Social Club, Mooie Boules en nog veel meer.

 

Spread Mag 5Spread Mag 5

Adverteren in Haarlem City Mag

Heb jij een tof bedrijf of een inspirerende organisatie in Haarlem of omstreken en heb je een verhaal te vertellen? Dan laten wij het publiek van Haarlem City Mag graag met jou kennismaken. Stuur ons een bericht of mail naar mag@haarlemcityblog.nl, dan kijken we gauw of we een match zijn!

Frequentie: eens per halfjaar
Volgende: mei 2024
Oplage: 10.000 stuks + online versie (website 50.000 – 70.000 bezoekers per maand)
Omvang: Ongeveer 100 pagina’s
Formaat: A4
Afwerking: garenloos
Taal: Nederlands
Doelgroep: primair Haarlemmers, maar ook bezoekers

 

 

 

Eerdere edities van Mag

 

Haarlem City Mag 1, augustus 2022 >

Haarlem City Mag 2, november 2022 >

Haarlem City Mag 3, februari 2023 >

Haarlem City Mag 4, mei 2023 >

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké