Of het nu winter is of zomer, we willen allemaal lekker verzorgd de deur uit. Voor de een betekent dat een fris kapsel, voor de ander een set mooi gekleurde nagels. Voor die laatste groep hebben wij samen met jullie een lijstje samengesteld met vijf fijne nagelsalons waar ze je even goed in de watten leggen. Want die handen en voeten, die verdienen ook wat liefde! Zo kun je zonder schaamte op blote voeten rondwandelen en je vingers met gelakte nagels vol vertrouwen om een glas wijn klemmen. Hier zijn de vijf meest geliefde nagelsalons in Haarlem!

 

 

Pure Cosmetics

Sinds 2004 bestaat de salon Pure Cosmetics, opgericht door beste vriendinnen Isaura en Daan. De naam is ontstaan uit een prijsvraag, en bedacht door de zus van Isaura. Puur jezelf zijn, dat is het waar het bij Pure Cosmetics om draait. Eerlijk, open en oprecht naar elkaar en naar klanten toe. Er heerst een persoonlijke warme en vertrouwde sfeer, waardoor je je bij binnenkomst al meteen op je gemak voelt. Jezelf verzorgen gaat over zelfliefde, en draagt bij aan je zelfvertrouwen. Met klanten als Rose Bertram, Yolanthe Cabau, Olcay Gulsen, Jamie Vaes en Estelle Cruijff hebben ze echt een aantal waardevolle ambassadeurs van de salon in hun klantenbestand. Op hun ultieme wishlist staat koningin Máxima. Nou Pure, als die droom werkelijkheid wordt dan horen we het graag!
Adres: Raaks 26
Lees meer >

 

Nagelstudio Pure Cosmetics

 

Beauty by Monique

Beauty by Monique is een schoonheidssalon in het Kleverpark. Monique werkt hier samen met haar dochter Jady en drie andere medewerksters. Ze voeren diverse behandelingen uit, waaronder de manicures met nagellak en GelColor van O.P.I. Vooral op het gebied van nagels is de salon gespecialiseerd. Beauty by Monique heeft als uitgangspunt mooie én gezonde nagels. Daarom worden de nagels tijdens een behandeling niet alleen gelakt, maar ook optimaal verzorgd. Daarnaast worden de nagelriemen en de handen verzorgd. Beauty by Monique is up-to-date met alle nieuwe kleuren en trends en maakt sinds kort ook designs op de nagels. Ook zijn alle behandelingen van de handverzorging mogelijk op de voeten. Een van onze favoriete nagelsalons in Haarlem dus!
Adres: Kleverparkweg 21e
Meer lezen >

BeauTen

BeauTen is nieuw aan de Kruisstraat in Haarlem sinds maart 2021 en loopt als een trein. BeauTen’s missie is dé beauty-huiskamer van Haarlem te worden. Het is er gezellig, je voelt je er direct thuis en op donderdagavond staat er een wijntje met een hapje voor je klaar. Wat BeauTen naar eigen zeggen anders maakt dan andere nagelsalons is dat klanten er echt even blijven hangen voor een praatje. De persoonlijke aandacht is key, en dat voel je. Ze zijn een salon die allerlei behandelingen uitvoeren, dus ook gezichtsbehandelingen en ontharingsbehandelingen. Wat leuk is op manicuregebied: ze hebben de grootste revolutie op kunstnagelvlak, namelijk polygel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van acryl en gel. Het voelt lichter aan dan acryl of hardgel, ziet er natuurlijker uit, heeft een betere hechting en weinig tot helemaal geen lifting of loslaten. Nagelversteviging en verlenging dus!
Adres: Kruisstraat 37
Meer lezen >

 

Beauten

 

BeautyDuss

Miranda, de allround schoonheidsspecialiste bij BeautyDuss, biedt naast heerlijke massages of facials ook esthetische manicures en pedicures aan. Ze werkt met het merk The Gel Bottle. De pedicurebehandeling verzorgt ze in de salon, waar je een heerlijk voetenbad krijgt en je voeten heerlijk gescrubd worden. Teennagels met gellak zijn ook een optie, zodat je van top tot teen ready de deur uitgaat!
Adres: Schotersingel 115
Meer lezen >

 

Beautyduss nagels

 

Soap Treatment Store

Bij Soap Treatment Store komen we al jaren voor allerlei behandelingen en natuurlijk ook voor hun signature manicure. Ze hebben allerlei soorten manicure behandelingen; zoals een quick fix voor als je nagels nog mooi zijn, maar je gellak uitgegroeid is. Ook hebben ze de ‘little diva’ manicure; speciaal voor meisjes tot en met 16 jaar bieden ze een treatment aan tegen een zacht prijsje. En wie denkt dat manicure behandelingen alleen voor vrouwen is, think again. Ze hebben er ook een gentlemen only treatment.
Adres: Zijlstraat 57
Meer lezen >

 

Ben je op zoek naar meer fijne beautysalons? Lees hier onze blog over schoonheidssalons in Haarlem!

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké