Steeds meer mensen stappen op de yogamat. Logisch, want yoga is om zoveel redenen goed voor je. Het zorgt bijvoorbeeld voor minder stress, voor een flexibel en sterk lijf, voor meer focus, een betere nachtrust en ga zo maar door. Niet zo gek dat yogascholen booming zijn. Ook in Haarlem zijn heel veel mooie plekken om yoga te doen in allerlei vormen. Wij hebben onze favoriete plekken voor yoga in Haarlem voor je op een rij gezet!

Yoga Innerwork

Deze yogaschool is een van de mooiste van Haarlem. Yoga Innerwork zit in de Haarlemmer Kweektuin, in het ‘Huis ter Kleef’, een Rijksmonument uit 1560. Het oude gebouw is van binnen helemaal gemoderniseerd en heeft twee grote zalen. De ruimtes zelf ademen al rust. Iedereen kan hier terecht, van beginner tot echte yogi. Het aanbod is enorm. Naast heel veel yogalessen worden er ook workshops, cursussen en opleidingen gegeven. Lees hier onze blog voor meer info.
Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
Yogainnerwork.nl


Yoga Innerwork

Studio 44

Dit Health & Movement centre zit aan de gracht in de Burgwalbuurt in Haarlem, in een heel sfeervol pand. Het aanbod hier is enorm. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten yogalessen, maar ook pilates, barre, mindfulness, meditatie, workshops, massage, coaching en meer. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staat voorop. Lees hier onze blog over Studio 44.
Burgwal 44, 2011 BE Haarlem
Studio44haarlem.nl


Studio 44

Glow Yogastudio

Glow is een prachtige, grote Yogastudio midden in het centrum. Zeven dagen per week worden hier verschillende lessen gegeven zoals Yin (& Yang), Hatha yoga, Flow (Vinyasa) en zwangerschapsyoga. Flow lessen zijn intensiever, maar ook daarin kun je variëren door te kiezen voor Relax-, Basic- of Strong Flow. Iedereen kan hier terecht. Met mooi weer zijn er ook sessies op het strand. De inrichting is stoer en sfeervol. Lees hier onze blog over Glow.
Nieuwe Groenmarkt 35, 2011 TT Haarlem
Glowyogastudio.nl


Glow

De Yoga Tempel

In een klein steegje midden in het centrum zit de Yoga Tempel. Een kleinschalige yogaschool met 1 mooie zaal en voor de zaal een mooie ontvangstruimte waar de thee altijd klaar staat en leuke yogaspullen te koop zijn. Er worden elke dag verschillende soorten yoga gegeven. Soms al om half 8 in de ochtend en ook in de avonden. Ze organiseren ook retreats en introductieprogramma’s. Echt een plek waar je je snel thuis voelt!
Turfsteeg 4 – 2011 DC Haarlem
Deyogatempel.nl


De Yoga Tempel

Bikram Yoga Haarlem

De naam zegt het al: hier doe je hot yoga. Bikram is altijd een les van 90 minuten die gegeven wordt in de zaal waar het 40 graden is. Elke les doe je 26 klassieke yogahoudingen op een rustig tempo. Heel goed voor het afvoeren van giftige stoffen, het verbeteren van je bloedcirculatie, kracht, flexibiliteit en evenwicht. Een uitdagende vorm van yoga!
Kruisweg 72-zwart, 2011 LG Haarlem
Bikramyogahaarlem.nl

Lila Yoga

Een knusse en prachtige yogastudio in de Leidse buurt. Elke dag is er 1 les Ashtanga yoga gegeven door eigenaresses Claire of Marloes zelf. In de zaal licht een prachtige houten vloer waardoor het meteen het gevoel geeft dat je thuis bent. De lessen zijn met maximaal 10 personen, dus er is ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht.
Oranjeboomstraat 168, Haarlem
Lilayoga.nl


Lila Yoga

Urban Flow

In de Kleverparkbuurt zit het lichte, kleinschalige Urban Flow. Elke dag zijn er een of twee lessen in verschillende yogavormen. Naast yoga wordt er ook pilates gegeven. En fijne massages!
Judith Leysterstraat 54, Haarlem
Urban-flow.nl
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké