Afvallen staat bij veel vrouwen elk jaar weer bovenaan het lijstje met goede voornemens, en is een veelbesproken onderwerp. Het ook echt doen is vaak een ander verhaal. Of het nu de laatste kilo’s zijn die er nog af moeten of juist een paar maten, het blijft lastig. Zeker als je het zelf moet doen. Daarom is Fabulous@40 aan de Fonteinlaan de 30 dagen challenge gestart waarbij je door intensieve begeleiding van dieetconsulentes en coaches Wendy Verver en Isabel Luske via een speciaal programma echt die kilo’s afvalt en je nog fitter voelt ook.

Fabulous-40-afvalchallenge-5

Tijdens de 30 dagen challenge kan je 3 tot 5 kilo afvallen. Hoe? Tijdens de intake neem je met de gewichtscoach jouw voedingspatroon, gewoontes en doelen door. Ook doet zij een 0-meting. Er volgt een plan met specifieke voedingstips, een bewegingsprogramma, actieve coaching en andere kleine veranderingen die je helpen het doel te bereiken. Uiteraard afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Het moet tenslotte wel haalbaar zijn!

Tijdens de 30 dagen challenge krijg je natuurlijk voedingssupplementen mee voor de vitaliteit en de vetverbranding. Ook krijg je een fijn kookboek vol magere recepten ter inspiratie. Gedurende de hele maand houden de coaches contact met jou om je door alle momenten (ook de lastige) heen te slepen.

Fabulous-40-afvalchallenge

Fabulous-40-afvalchallenge-2

10 Dagen na de intake kom je terug bij Fabulous@40 voor een nieuwe meting. De coaches nemen de resultaten met je door en zijn er voor vragen. Na 20 dagen is weer een meting en na 30 dagen de ‘grand finale’. Genoeg houvast dus om het programma echt te blijven volgen. Om het nieuwe gewicht en de fittere versie van jezelf ook echt vast te houden is er de optie om 2 terugkom rondes te plannen. Tijdens de challenge zelf is de begeleiding intensief. Ook als je dreigt te vervallen in oude gewoontes of valkuilen schromen Wendy en Isabel niet om je daarmee te confronteren. De enige manier die echt werkt. De challenge wordt goed ontvangen:

Melinda uit Heemstede:
“Ik ben echt super tevreden met het resultaat (- 2,5 kg in 20 dagen) maar waar ik nog blijer van wordt is het idee dat ik bijna alleen nog maar voeding eet die echt goed voor me is. En nog lekker ook!”

Aniek uit Haarlem:
“Die stok achter de deur heb ik kennelijk gewoon nodig om goed voor mezelf te zorgen. Gek eigenlijk. Want je valt én af én bent zuiniger op je lichaam. Zo moet je toch altijd willen leven.”

Fit challenge Fabulous 40

Coach en gewichtsconsulente Wendy Verver werkt al jaren met mensen die op zoek zijn naar balans door werkdruk, gewicht of werkdruk. Wendy: “Iedereen heeft behoefte aan richting. Ik adviseer op een persoonlijke manier hoe je met allerlei hobbels om kunt gaan. Mijn motto is ’the only way out is to go in!’.”

afslank-receptenbijbel

Doe de fit-test
Klaar om de challenge aan te gaan? Het programma kost totaal (inclusief voedings- en bewegingsprogramma, ondersteunende supplementen t.w.v. €89, 3 meetmomenten en de slanke receptenbijbel twv €35) €245. Klanten die al trainen bij Fabulous@40 krijgen 20 euro korting. Om te kijken of dit wat voor jou is kun je een gratis fit-test doen waarbij je wordt gemeten en je eetgewoontes worden doorgenomen. Normaal kost de test €15, als je besluit de challenge te doen is de test gratis. Afspraak maken kan hier.

Succes! Dit jaar echt bikini-proof de zomer in.

Fabulous@40 – De 30 dagen challenge
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
Tel 06-81428174
www.fabulousat40.nl

Deze blog is een sponsored story

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!