Het valt niet mee: thuis zitten en toch van de snacks afblijven. Zijn er dus wat pondjes bijgekomen de afgelopen weken of wil je al jaren afvallen maar lukt het steeds niet, dan hebben we goed nieuws! Sport- en voedingscentrum Fabulous@40 is weer geopend en huisvest sinds kort ook de eerste New Figure Clinic van Haarlem. Met een persoonlijk plan, gebaseerd op ‘gewoon’ gezond eten uit de supermarkt in combinatie met speciale voedingssupplementen, kun je gemakkelijk en medisch verantwoord afvallen binnen slechts een paar weken. En met de ‘magic pill’ hoef je niet altijd je pizza of patatje over te slaan. Dat klinkt ons als muziek in de oren!

 

 

Misschien ben je al bekend met New Figure. De afslankmethode is een snelgroeiend fenomeen in ons land. Inmiddels zijn er al twintig vestigingen in Nederland, waarvan sinds kort dus ook eentje in Haarlem. Het succes van de New Figuremethode is te danken aan drie belangrijke dingen: het is makkelijk, het is snel en het werkt! Het plan van New Figure wordt namelijk aangepast aan jouw wensen en aan de behoeften van je lichaam. Met behulp van professionele ziekenhuisapparatuur wordt onder andere gemeten wat je vet-, spier en vochtpercentage is en hoeveel calorieën jouw lichaam dagelijks nodig heeft. Daarna wordt je huidige eetpatroon en beweegpatroon in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt door specialisten jouw persoonlijke plan samengesteld. En dat betekent dus ook een professioneel resultaat!

 

 

Naast het opvolgen van je voedingsplan neem je ook voedingssupplementen die je lichaam ondersteunen, ervoor zorgen dat je geen spiermassa verliest en dat je minder honger hebt. In het basispakket van New Figure zit (naast het persoonlijke voedingsplan):

  • Amino Complex, een eiwitsupplement dat essentieel is om je spieren op niveau te houden, zorgt voor de benodigde vitaminen en mineralen, en houdt het hongergevoel weg.
  • Total Body Cleanse, een drankje dat het lichaam reinigt, de stofwisseling ondersteunt en helpt futloosheid en moeheid te verminderen.

Dit basispakket met verschillende professionele metingen, een persoonlijk voedingsplan, advies over beweging en de nodige voedingssupplementen kost €25,- per week. Gemiddeld volg je het plan zo’n 4 tot 6 weken. Het is ook goed om even bij je zorgverzekeraar te checken of het programma vergoed wordt. De meeste zorgverzekeraars bieden namelijk een (gedeeltelijke) vergoeding voor medische afvalprogramma’s!

 

Afhankelijk van jouw wensen en de behoeften van jouw lichaam kun je ook verschillende andere supplementen gebruiken. De voedingsdeskundigen van Fabulous@40 adviseren je hierover en stemmen alles precies af op jouw situatie. Een aantal voorbeelden:

  • Multivitaminen, een mix van vitaminen en mineralen die helpen bij het behalen en behouden van de geboekte resultaten (€20,- voor 60 tabletten).
  • Visolie, dit bevat omega 3 en heeft een gunstige invloed op de hormoonhuishouding, hart en bloedvaten en de hersenen (€16,- voor 60 capsules).
  • LipoSan Carb Ultra +, de gepatenteerde ‘magic pill’ die ervoor zorgt dat de koolhydraten en vetten die je eet niet opgenomen worden door je lichaam. Deze kun je maximaal twee keer per week gebruiken op de momenten dat je tóch even wilt snacken, naar een verjaardag moet of lekker uit eten gaat (€27,50 voor 40 tabletten).

Eens in de week of eens in de twee weken word je weer gewogen en gemeten, zodat je je vooruitgang kunt bijhouden. Dat is super goed voor je motivatie, want bij een normaal dieet heb je soms het gevoel dat je na al dat harde werk niets bent veranderd terwijl er binnenin je lichaam wel van alles gebeurt. En meestal begin je na twee/drie weken ook al resultaat te zien, wat natuurlijk alleen nog maar meer motiveert! Succesverhalen van tevreden klanten vind je hier.

 

 

Fabulous@40 is een gespecialiseerd sport- en voedingscentrum dat met behulp van verschillende technieken op zoek gaat naar dé manier die jou helpt weer lekker in je vel te komen. Of dat nu is met EMS training, Essentrics, vetbevriezing of dus medisch verantwoord afvallen, de dames van Fabulous@40 zorgen ervoor dat jij je weer goed voelt. En dat willen we allemaal. Fabulous@40 heeft momenteel ook een leuke actie die de drempel om te beginnen nóg wat lager maakt: naast een gratis intakegesprek krijg je nu ook gratis vitamine C-supplementen die je weerstand verhogen (met een totale waarde van €79,-) als je deelneemt aan het programma. Deze actie is wel tijdelijk en zolang de voorraad strekt. Probeer het dus snel eens uit!

Adres

Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
06-81428174
www.fabulousat40.nl
@bodytecfabulousat40
Facebook: fabulousatfourty

www.newfigure.com

Openingstijden New Figure Clinic

maandag
New Figure gesloten
dinsdag
09:00 – 21:00
woensdag
09:00 – 21:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 14:00
zondag
Centrum gesloten

 Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké