Pigmentvlekken kunnen behoorlijk vervelend zijn. Vooral als ze in je gezicht zitten, maar eigenlijk ook op de rest van het lichaam. Mooi is anders, en hoe kom je ervan af? Beautysalon Beatframes op de Wagenweg heeft nu als eerste in Haarlem het nieuwste van het nieuwste op het gebied van pigmentbehandeling: de MeLine productlijn en behandelingen. Voor alle soorten hyperpigmentatie, op alle plekken en vooral: met snel en blijvend resultaat.

Heel veel mensen hebben er last van, en toch zijn pigmentvlekken (hyperpigmentatie) super lastig te behandelen. Dat komt omdat er heel veel soorten zijn, de oorzaak steeds weer anders is (zon, hormonen, ouderdom…) en omdat pigment aan de oppervlakte en in de diepere huidlagen zit. Meline is ontwikkeld door klinische professionals en is echt vernieuwend op dit gebied. Vanessa van Beatframes heeft de uitgebreide opleiding gevolgd en geeft vol trots nu deze behandelingen. “Het resultaat is echt verbluffend, na de eerste behandeling is pigment al veel minder. Gemiddeld 95% van de pigmentvlekken gaat echt helemaal weg. En het werkt in het gezicht, maar ook op kleine en grotere vlekken op het lichaam”. De behandeling is deels in de salon en deels thuis met de producten van MeLine.

Tot nu toe werd pigment vaak behandeld door middel van laseren. Nadeel hiervan is dat de huid er heftig op reageert, met alle gevolgen van dien. Bij MeLine is dat niet het geval. De stoffen in dit product pakken het proces van het ontstaan van het pigment aan, waardoor het pigment via een natuurlijke weg wordt afgevoerd. Alle soorten vlekken, van groot tot klein kunnen hierdoor worden aangepakt. Met als resultaat een egale huid, en dat willen we!

Er zijn meerdere soorten behandelingen. De een juist voor echte spots, de ander voor dieper gelegen pigment en weer de ander voor pigment door een verstoorde huid (zonschade bijvoorbeeld). Mocht je nu denken: geen idee wat voor soort pigment ik heb en waar te beginnen… Ga dan gewoon langs bij Beatframes voor een gratis intake. Vanessa doet een huidscan en kan precies vertellen wat jij nodig hebt. Want ze weet werkelijk al-les van de huid, en is niet voor niks ‘International Skin Therapist of the Year’. Daarna volgt een behandelplan. Behandelingen zijn vanaf €129 voor het gezicht en plaatselijk vanaf €35.

Beatframes is een mooie salon aan de Wagenweg, en Vanessa is enorm gastvrij. De sfeer is knus en kleinschalig, maar het niveau waarop de huid hier wordt aangepakt is groots. Vanessa doet ook gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures en massages. Meer weten daarover? Check de blog die wij eerder schreven hier of ga langs voor een kennismakingsbehandeling van 75 minuten. Deze is inclusief intake, huidanalyse, reiniging, massages, peelings, masker, reiniging en huidadvies. Kosten zijn 49,50 (ipv 89,50). Wat ons betreft dubbel en dwars waard! Voor pigmentbehandeling is dit nu in ieder geval ook the place to be.

Beauty Institute Beatframes
Wagenweg 16-1h
2012 ND Haarlem
Tel 023- 737 00 53
www.beatframes.nl

Openingstijden
Maandag 09.00 – 21.00 uur
Dinsdag 09.00 – 21.00 uur
Woensdag 09.00 – 21.00 uur
Donderdag 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!