Altijd al een dansers lichaam willen hebben? Dan is nu het moment daar, Haarlem heeft het allemaal…want…Sinds dit jaar kan je namelijk aan de barre (spreekt uit: bar) dansen. Nu denk je misschien, in de kroeg zeker maar niets is minder waar. Ik heb het over dansen aan de bar zoals balletdanseressen doen.

Barre Concepts Haarlem

Maak kennis met BarreConcept! Dit is de nieuwste fitness workout zonder dat je een balletachtergrond hoeft te hebben. Geschikt voor jong en oud. Je werkt aan een fit lichaam maar op een elegante manier met vloeiende bewegingen en op moderne, energieke muziek. Met een betere houding als resultaat!

Barre Concept Haarlem

Het gaat echt om het vormen van de spieren, het verbeteren van balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Aspecten van ballet, pilates, yoga en cardiotraining worden met elkaar gecombineerd zodat je aan je hele lichaam werkt. Inmiddels zijn modellen en actrices zoals Doutzen Kroes en Natalie Portman ook al helemaal verknocht aan deze vorm van sport. Altijd leuk om te weten!

Barre Concept Haarlem

Amber Hardeveld (30) oprichtster van BarreConcept Nederland was na haar carrière als uitvoerend danseres, toe aan iets anders. Ze maakte kennis met Barre concept waarna ze een studie volgde in Londen en les kon gaan geven. Amber heeft vele jaren ervaring met ballet (ze heeft op de Nationale Ballet academie gezeten) en maakte deel uit van verschillende musicals en dansvoorstellingen. Zodoende kan ze al haar kennis en kunde overbrengen als docente.

Barre Concept

Je hoeft niet per se getraind te zijn, dat ga je daar opbouwen. De lessen worden aangepast aan het niveau van de groep. In Haarlem wordt momenteel 1 les gegeven, op donderdagavond om 18.30 uur. Hopelijk in de toekomst meer lessen! Een proefles kost 7 euro en voor een reguliere les betaal je 13,95 euro. Dit gaat allemaal via een online betalingssysteem. Je hebt geen speciale outfit nodig, iets wat makkelijk zit is voldoende.

Barre Concept Haarlem 2

Zien we je aan de barre?

Barre Concept Nederland
STUDIO HAARLEM
Cornelissteeg 7a
Haarlem
www.barreconceptnederland.nl
www.facebook.com/barreconceptNL

Haarlemse nieuwstjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké