Health boutique bbb op het Houtplein zit nu een halfjaar in Haarlem, en dat bevalt de Haarlemmer wel. Er gonzen enthousiaste reacties en resultaten door de stad. De aanpak (sporten in warmtecabines, lessen in de zaal, food- en lifestylecoaching) werkt. Wij spraken twee fanatiekelingen die fan zijn van bbb en al heel wat kilo’s kwijt zijn. Als je straks net zo enthousiast bent mag je via ons een week gratis sporten bij bbb. Waarom met goede voornemens in januari beginnen als het ook nu kan?

toprakbbb

cabinebbb

Kenmerkend van bbb is de relaxte en persoonlijke sfeer, alleen voor vrouwen. Alles ziet er ook nog eens geweldig uit. Naast sporten geven coaches uitgebreid voedings- en lifestyle advies op maat. De start is altijd met een uitgebreide meting en dan volgen doelen. Sporten is op afspraak. Een goede stok achter de deur!

Merel (24) en Jacqueline (32) komen beide uit Haarlem en sporten vanaf juni bij bbb. Beide waren absoluut geen fan van de sportschool maar houden het nu al maanden vol. Sterker nog: ze vielen 5 en 17,5 kilo af! Merel: “Ik moest het echt opbrengen om naar de sportschool te gaan. Door weinig begeleiding liep ik er altijd maar verloren bij. Bij bbb is alles heel persoonlijk, ze kennen mijn naam, denken met mij mee, stellen doelen, beantwoorden vragen en er zijn vele extra’s zoals metingen. Ik vind het nu echt leuk om te sporten.”

BBB_health_centre_Haarlem07

BBB_health_centre_Haarlem01

Veel lessen, zoals balance, hot pilates en bbb30, worden gegeven in warmtecabines van 50 graden (de hot cabins). Groot voordeel is dat dit vetverbranding stimuleert. Het verbetert ook de doorbloeding, werkt reinigend, is goed voor spieren en is ontspannend. Best intensief, daarom duren deze sessies ‘maar’ 30 minuten. Er zijn ook lessen in de zaal te volgen zoals yoga, pilates en balance. In de zomer is er zelfs bootcamp buiten. Genoeg keuze dus. Merel: “Doordeweeks ga ik vaak voor een snelle sessie in de avond. In het weekend doe ik vaak een cabine sessie en gelijk erachteraan een les in de zaal met aan het eind meditatie. Die afwisseling is zo fijn.”

BBB_health_centre_Haarlem14

BBB_health_centre_Haarlem03

Merel gaat nu twee keer per week naar bbb. Naast 17,5 kilo verloor ze ook 65cm omvang. “Bbb is voor mij echt een eyeopener geweest. Ik zat niet lekker in mijn vel toen ik begon. Nu eet ik gezonder maar heb nooit honger gevoeld, doe niet aan calorieën tellen, drink ook echt nog een wijntje, en heb lol in het sporten. Ik straal weer en pas zelfs mijn broeken weer van een paar jaar geleden!”

Ook Jacqueline is enthousiast. 5 Kilo en 23 cm is ze kwijt. “Toen ik voor het eerst binnenkwam dacht ik meteen ‘dit is het’. Sporten in de cabines is stiekem best zwaar maar inmiddels gaan alle oefeningen een stuk makkelijker. Het is vooral heel effectief. Wat ik nu behaald heb, zou ik nooit bij een normale sportschool behaald hebben. Ik zou het iedereen aanraden!”

BBB_health_centre_Haarlem09

BBB_health_centre_Haarlem08

Nog een leuke extra bij bbb zijn de challenges. Elk kwartaal een nieuwe die past bij het seizoen. Afgelopen maand was er bijvoorbeeld de suikervrij challenge. Jacqueline: “De suikervrije maand startte met een docu en lekkere suikervrije hapjes. Ik was direct gemotiveerd. Je doet het natuurlijk ook nog eens samen. De challenges worden echt goed aangepakt.” In januari start de nieuwe challenge, dan gaan we detoxen!

BBB_health_centre_Haarlem05

Bij bbb wordt het je aan alle kanten makkelijk gemaakt. Je werkt toe naar de gezondste versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, shapen, net bevallen bent, of zwanger, in de overgang of je gewoon fitter wilt voelen. Abonnementen variëren tussen €79 en €129 per maand. Maar wat nu zo leuk is: via ons mag je een week gratis sporten! Zonder verplichtingen. Laat onderstaande voucher zien of print hem uit. Hij is tot 1 maart 2017 geldig.

voucher-bbb-introductie-week-1-maart

bbb Healthclub
Houtplein 37
2012 DE Haarlem
Tel 088 64 40 000
www.bbbhealthclub.nl

Openingstijden
Maandag: 09.00 – 13.00 uur en 17.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 12.00 uur en 17.00 – 21.00 uur
Woensdag: 09.00 – 13.00 uur en 17.00 – 21.00 uur
Donderdag: 08.00 – 12.00 uur en 17.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 13.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur
Zondag: 09.00 – 13.00 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!