De dames van Pure Cosmetics, aan de Drossestraat 16, bieden de Haarlemmer graag een verzorgder en relaxer leventje aan voor iedereen! Deze knusse salon is ook echt voor iedere doelgroep, van jong tot oud, man of vrouw, je bent en voelt je welkom. Van manicure tot botox, stap eens binnen bij Pure.

Pure_Cosmetics_Haarlem_6

Pure_Cosmetics_Haarlem_2

10 Jaar geleden zijn eigenaresses Isaura Borst en Danielle Yetsinga ‘Pure Cosmetics’ gestart. De naam staat voor hun pure characters, en dit is ook hoe de salon wordt gerund. Ooit opende zij hun deuren aan de Koningsstraat, beide begin 20 met veel gezonde ambitie. Al snel bleek dat de mug graag bij hun over de vloer kwam, want de omzetten toonde alsmaar groei, wat uiteindelijk resulteerde in een verhuizing (en dus uitbreiding) naar het Raaks gebied!

Pure_Cosmetics_Haarlem_8

Pure_Cosmetics_Haarlem_1

Hun motto is dat de klant zich op zijn/haar gemak moet voelen, als een tweede huis. Vandaar dat ze laagdrempelig blijven, zodat je zonder make-up binnen kan lopen zonder rare blikken te krijgen. Wat je toch vaak hebt bij andere schoonheidssalons. Dit voel ik ook als klant! De warmte straalt er vanaf en ik verlaat ’t pand altijd met een glimlach op mijn gezicht en de nageltjes weer goed in het lak.

Pure_Cosmetics_Haarlem_3

Met een klantenbestand van meer dan 1500 tevreden klanten, kunnen zij zich experts noemen op het gebied van ‘hoe een mug in de watten te leggen’. Zij bieden de volgende diensten aan:
Facials
Harsen
Epileren
Make-up
Kapsalon
Botox arts
Manicure & Pedicure

Pure_Cosmetics_Haarlem_4

Pure_Cosmetics_Haarlem_7

De van origine schoolvriendinnen van Pure Cosmetics werken met een uitstekend team die van alle markten thuis zijn, zodat er altijd snel een gaatje gevonden kan worden voor hun klanten. Het maakt dus niets uit of je wordt geholpen door Kelly, Chynthia, Denise, Bo, Isaura of Danielle – iedereen is even goed! Ook is het team heel hecht als een warm vriendinnenclubje, wat mij persoonlijk heeft doen terug komen elke keer weer. Het werkt aanstekelijk die gezelligheid!

Pure_Cosmetics_Haarlem_5

BeautySalon Pure Cosmetics
Raaks 26
2011 VA Haarlem
Tel: 023-5317571
www.purecosmetics.nl

Openingstijden
Dinsdag & Donderdag 10:00 – 21:00
Woensdag & Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00 Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké