Vorig jaar ontdekten wij de beautysalon SÄRA Personal Beauty. Een heerlijke plek voor een momentje voor jezelf met betaalbare behandelingen die je zelf kunt samenstellen. Sindsdien zijn wij groot fan. We zijn niet de enige, de behandelingen van eigenaresse Madli Miller zijn zo populair dat je er op tijd bij moet zijn met boeken. Maar dan heb je ook wat. Midden in het centrum, aan de Kleine Houtstraat 94, maar van binnen een oase van rust. Ontspanning ten top!

Sabrina-Hopkins-28

De eigenaresse Madli runt haar salon in de Kleine Houtstraat al een paar jaar. Het mooie pand in het centrum heeft veel licht, en in een aparte kamer worden behandelingen gegeven. Het bed waar je op ligt is goddelijk (ik kan het geen stoel noemen). Tijdens de behandeling lig je onder een warme deken en er kabbelt een muziekje op de achtergrond. Tijdens de behandeling is de deur voorin gesloten. Geen andere mensen in de salon dus, alle aandacht voor jou. Trouwens voor mannen ook een aanrader, het is hier lekker incognito en geen kippenhok 🙂

Sabrina-Hopkins-22

Sabrina-Hopkins-26

Het leuke is: je kunt je behandeling zelf samenstellen. Iedere sessie begint met reiniging van je huid en eindigt met een serum en een dag- of nachtverzorging. Daarnaast kies je zelf minimaal 5 onderdelen. Een masker bijvoorbeeld, of onzuiverheden verwijderen, wimpers of wenkbrauwen verven, oogbehandeling, bindweefselmassage of verschillende massages. De laatste zijn er voor je rug, nek, gezicht, handen, hoofd.. Ik kies zelf altijd voor een mix van ontspanning en reiniging en ga als herboren naar buiten.

Sabrina-Hopkins-Haarlem-6

Sabrina-Hopkins-24

De behandelingen duren ruim een uur. Madli neemt echt de tijd voor je. Ervoor en erna krijg je een lekker kopje thee of koffie. Hoewel deze salon dus al erg gewild is, kan ik hem zeker aanraden. Het is het wachten waard!

Sabrina-Hopkins-31

SÄRA Personal Beauty by Madli Miller
Kleine Houstraat 94
Haarlem
+31 (0) 6 204 28 332
info@sarabymadlimiller.com
www.sarabymadlimiller.com

Openingstijden
Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag op afspraakHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké