Een beautybehandeling of massage is altijd een echte traktatie voor jezelf. Zeker bij ‘Bij Ons’. Bij deze warme en knusse salon voel je je meteen thuis. En goed nieuws voor alle zwangeren onder ons: ze doen ook zwangerschapsmassages!

Emily en Sharon runnen samen Bij Ons en noemen hun salon een ‘wellness in de stad’. En zo voelt het ook. Bij Ons is kleinschalig en straalt meteen al veel rust uit. Emily heeft al een paar jaar haar eigen salon waar ze het beste van twee werelden combineert: ontspanning en huidverbetering. Sinds kort werkt ze samen met Sharon. Wat ik zo fijn vind: de behandelingen zorgen echt voor ontspanning. Geen gepraat, geen geluid, helemaal niks behalve een heerlijke massage. Alle behandelingen beginnen met het Tranquillity welkomstritueel. Even heerlijk uitzoomen. Of je hier nu komt voor een bindweefselmassage, peeling, gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage: rust en ontspanning staan bovenaan.

Emily en Sharon hebben beide kinderen en weten dus maar al te goed hoe het is om zwanger te zijn. Emily: “Toen ik zelf zwanger was vond ik het heerlijk om een keer op mijn buik te kunnen liggen. Toen wist ik al dat ik zelf ook zwangerschapsmassage wilde geven.” Ze hebben er een aparte opleiding voor gedaan en een ‘zwangerschapsmassagetafel’ aangeschaft. Een normale massagetafel, maar dan met uitsparing voor borsten en voor je buik. De ruimte voor je buik heeft een band eronder die in verschillende standen kan worden gezet. Alle buiken passen dus en worden wel ondersteund. Je voelt je alleen door het liggen op deze tafel al verlicht.

Tijdens de zwangerschapsmassage kom je weer in contact met je lichaam en met je kind. Het helpt ook nog eens tegen slapeloosheid, vermindert stress, stimuleert bloedsomloop en kalmeert de spieren. De massage is verlichtend en ze weten wat ze doen. Vind je het trouwens niet fijn om op je buik te liggen? Dan kan de massage ook op de normale tafel liggend op je zij.

Je kunt zelf kiezen voor een zwangerschapsmassage van 30, 45, 60 of 75 minuten. De langere behandeling begint met een voetenbad en ze doen altijd een korte intake zodat ze kan horen wat jouw wensen of klachten zijn. De massages worden gedaan met de biologische Sacred Nature olie van Comfort Zone die uitermate geschikt is voor zwangere vrouwen Hij ruikt ook heerlijk! Op de achtergrond de kabbelende muziek genaamd ‘tranquillity’ van Comfort Zone die speciaal gemaakt is voor tijdens een massage. De muziek zorgt ervoor dat je brein tot rust komt. Je bent even weg van alles, en dat mag ook wel want zo’n zwangerschap is voor je lijf al zwaar genoeg. De zwangerschapsmassage is geschikt voor iedereen die tussen de 3 en 9 maanden zwanger is. Ook leuk als cadeau! Want ik spreek uit ervaring: er is niks fijner dan je verlof beginnen met een ontspannende massage.

Extra leuk: boek je afspraak en op vertoon van het blog krijg jij €5,- korting op een zwangerschapsmassage!

Bij Ons
Helmlaan 50 (tijdelijke locatie, bij Natuurlijk Merel)
Haarlem
www.bijonsindesalon.nl
Tel 06 – 15 466 929
Werkt op afspraak, boeken kan via de siteHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!