Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Bij Ons op de Vletterhof, net op het randje van Haarlem, is een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. In deze warme, knusse salon voel je je direct thuis. Naast uitgebreide zwangerschapsmassages geven ze hier o.a. ook ontspanningsmassages, bindweefselmassages, gezichtsbehandelingen, peelings en méér. Eigenaresse Emily heeft veel ervaring en is inmiddels voor velen een bekende geworden. Kort geleden is ze verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie, die ook weer perfect is voor een moment totale ontspanning (gesproken uit eigen ervaring). Ik ging langs bij haar nieuwe plek!

 

Bij Ons HaarlemBij Ons

Bij Ons is een salon die voelt als een oase in de drukke stad. Het is kleinschalig en straalt mede daardoor gelijk veel rust uit. Je wordt hartelijk ontvangen door eigenaresse Emily, maar zodra de behandeling begint, draait het echt helemaal om jou. Geen geklets, geen storende geluiden. Alleen een heerlijke massage, lekkere geuren en een rustgevende playlist op de achtergrond. Echt heel fijn. Alle behandelingen beginnen met een Tranquility welkomstritueel, zodat je even kunt uitzoomen. Vanaf dan is het een al en rust en ontspanning. Emily werkt voornamelijk met de heerlijke producten van Comfort Zone. Naast dat die erg goed zijn voor je huid , ruiken ze ook nog eens enorm lekker.

 

Zwangerschapsmassages

Waar Bij Ons om bekendstaat, zijn de goede zwangerschapsmassages. Emily geeft deze al meer dan drie jaar, heeft naast haar opleiding tot masseuse ook een speciale cursus voor zwangerschapsmassages gevolgd én is (als mama van twee) zelf ervaringsdeskundige aan de ontvangende kant. Na een korte intake, waarbij jij je wensen kunt aangeven, is het tijd voor jou. Bij Bij Ons in de Salon is een speciale massagebank aanwezig die zich helemaal vormt naar jouw buik en tegelijkertijd ook genoeg ondersteunt. Zo lig je zelfs in je derde trimester nog alsof op een wolk. Bij Ons is de enige in Haarlem met zo’n speciale bank, dus echt een (uniek) pluspunt. Tijdens een zwangerschapsmassage kom je weer in contact met je lichaam en met je kindje. En het helpt ook nog eens tegen slapeloosheid, het vermindert stress, stimuleert de bloedsomloop én kalmeert de spieren.

 

Bij Ons

Ben je al bevallen, dan heeft bij Bij Ons ook iets voor jou: Mama’s Moment. Een verwenbehandeling voor de (nieuwe) mama. Want ook zeker na je bevalling kun je wel een moment voor jezelf gebruiken. En heb je ook een zwangerschapsmassages gehad bij Bij Ons, dan krijg je 10% korting op een Mama’s Moment behandeling.

 

Bij Ons

En meer

Zoals gezegd; er is meer! Bij Bij Ons kun je ook terecht voor holistische (ontspannings)massages, bindweefselmassages, gezichtsbehandelingen en peelings. De massages zijn vooral gericht op het hervinden van je rust, terwijl bij de peelings en bindweefselmassages juist de focus wordt gelegd op je huid. Die laatsten zijn eigenlijk een soort sportschool voor je gezicht, want ze houden je huid strak en soepel. Kortom; voor ieder wat wils.

 

Totale plaatje

Hoe voel jij je? Hoe ziet jouw eetpatroon eruit? Dat zijn vragen die je misschien niet direct verwacht tijdens een massage of huidbehandeling. Maar bij Bij Ons richten ze zich niet alleen op ontspanning en huidverbetering, maar ook op het totale plaatje. Holistisch dus. En die combi is goud waard.

 

 

Wil je binnenkort eens langsgaan bij Bij Ons? Dan hebben we nog een leuk extra’tje voor je: op vertoon van deze blog krijg je €5,- korting op een massage (van 60 minuten of meer). Nóg een reden om jezelf (of iemand anders) snel eens een momentje rust te gunnen.

 

Contact

Bij Ons in de salon
De Vletterhof 1
2111 TG, Aerdenhout
bijonsindesalon.nl

facebook.com/bijonsindesalon
instagram.com/bijons_indesalon

 

Openingstijden

Op afspraak. Boeken gaat gemakkelijk via deze link.

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Bij Ons. Fotografie door Nina van Vliet.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké