Nu schaffen wij Haarlemmers onze exclusieve beautymerken vaak nog buiten de stad of online aan, maar binnenkort komt daar verandering in. Medio december opent namelijk in de Zijlstraat onze ‘eigen’ Skins Cosmetics. Een parel op beautygebied, en in onder andere de Amsterdamse ‘9 Straatjes’ al een groot succes.

Skins staat bekend om een sterk assortiment in exclusieve beauty producten. Allemaal geselecteerd op basis van de Skins criteria. Het personeel bestaat uit skincare, beauty en make-up experts, en hebben allemaal ruime kennis van de producten. Bij Skins vind je een scala aan heren en dames parfums, huid/haar verzorging en make-up. Merken als Le Labo, Laura Mercier, Diptyque en nog veel meer. Met een shopoppervlak van 170m2 kun je als beauty fanaat je hart ophalen.

Nieuwsgierig geworden? Het 12e filiaal van Skins Cosmetics zal in januari 2019 officieel de opening vieren, maar per medio december al met een ‘soft’ opening. Precies op tijd voor de feestdagen! Ook leuk: om bekend te worden met het assortiment van Skins, stellen zij eens in de zoveel tijd een ‘Skins box’ samen met verschillende producten. Leuk om de cadeau te doen of jezelf mee te verwennen.

Skins Cosmetics
Zijlstraat 71
2011 TL Haarlem
www.skins.nl
www.facebook.com/skinscosmetics/
instagram.com/officialskinscosmeticsHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké