We zijn inmiddels een beetje bekend met Blush Skin Institute, een innoverende schoonheidssalon. Hier zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en anti-aging technieken. Inmiddels is eigenaresse Ilknur samen met haar specialistische team uit het oude pand gegroeid en verhuisd naar een splinternieuwe locatie aan de Claus Sluterweg. Daarnaast hebben ze ook een bijzondere nieuwe laser, waarmee veel (huid)problemen nog sneller en efficiënter opgelost kunnen worden: de nieuwste Candela GentleMax Pro. En daarmee zijn ze de eerste in Haarlem.

 

Blush Skin InstituteBlush Skin Institute

 

Nieuwe locatie

De nieuwe salon is echt prachtig geworden. Gelijk bij binnenkomst weet je al waar je bent, want de stijl is heel herkenbaar. Het lijkt alsof het voorheen al erg smaakvolle, grotendeels roze interieur van Blush een upgrade heeft gekregen. Boven vind je een gezellige loungehoek bij de open haard, waar je nog even kunt plaatsnemen als je iets te vroeg bent voor je afspraak of als je nog even wilt nagenieten van je behandeling. Ook mooi meegenomen is het grote oppervlak van de salon, waarop nu maar liefst vijf behandelkamers te vinden zijn.

 

Blush Skin Institute

 

Candela GentleMax Pro

Wat nog meer nieuw is, is de bijzondere, multifunctionele laser: de Candela GentleMax Pro. Dit is de absolute top in laser-ontharen, maar kan bijvoorbeeld ook hulp bieden bij roodheid, couperose, (pigment)vlekken, spataderen en meer. Daarnaast staat de GentleMax Pro bekend om zijn snelle, effectieve en (niet onbelangrijk) pijnloze behandeling en is het geschikt voor bijna alle huidtypen, dus zelfs de lichtste en donkerste.

 


Candela GentleMax Pro Haarlem

 

Over Blush

Blush Skin Institute is een innoverende salon met oog voor de beste (innoverende) technieken en behandelingen. Hier starten ze altijd met een huidanalyse en een persoonlijk plan. Heel gericht en doelbewust dus. Daarnaast luisteren ze goed naar jouw wensen en nemen ze ruim de tijd voor je. Ze gaan veel verder dan de klassieke benadering. Er wordt gebruik gemaakt van de beste apparaten en technieken en ze kiezen voor de merken waar uitgebreid onderzoek naar is gedaan en die bewezen resultaten bieden. Goed is hier niet goed genoeg; Blush wil voor jouw huid het beste!

 

Blush Skin Institute
Een deel van het team van Blush

 

Eigenaresse Ilknur zorgt er samen met haar team voor dat ‘het beste’ precies is wat je krijgt. Blush is hun passie en ze genieten elke dag van het contact met hun klanten, het samenwerken met de collega’s en de uitdaging in het vak. Ilknur zelf heeft niet alleen een opleiding gevolgd tot medisch schoonheidsspecialiste in dermatologie, maar ook een achtergrond in de zorg. Die combi blijkt bij Blush goud.

Bij Blush willen ze gaan voor een totaalconcept. Voor de dingen die ze zelf niet aanbieden, zouden ze graag de samenwerking willen opzoeken met andere specialisten uit de beautysector. Bijvoorbeeld een cosmetisch arts, orthomoluculair therapeut, een specialist in wimperextentions, een browspecialist, nagelsylist of een masseur. Lees je dit artikel en herken je jezelf in een van bovenstaande specialisaties? Neem dan contact op met Blush.

 

 

Heb jij nog geen kijkje genomen in de nieuwe salon van Blush Skin Institute? Dan wordt dat hoog tijd. Je vindt de precieze locatie hieronder op de kaart!

 

Contact

Blush Skin Institute
Claus Sluterweg 311 A
2012 WS, Haarlem
Tel 06 5873 4155
www.blushskininstitute.nl

facebook.com/BlushSkinInstitute
Instagram.com/blushskininstitute

 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 – 19.00
Woensdag
10.00 – 19.00
Donderdag
10.00 – 19.00
Vrijdag
10.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 17.00
Zondag
Op afspraak

 

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Blush Skin Institute.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie