Sporten bij heel veel verschillende sportlocaties, altijd van hoge kwaliteit en met maar één lidmaatschap. Klinkt ideaal toch? Het kan nu ook in Haarlem! Met Clubs & Classes krijg je onbeperkt toegang tot heel veel premium sportclubs. Kies wat je wilt: van yoga tot crossfit en van bootcamp tot squash, zwemmen en suppen. Hier willen we meer over weten.

Clubs & Classes is vorige maand in Haarlem gelanceerd. Het idee komt van Mark (33) en Maikel (32). Ze werken beide bij hetzelfde grote bedrijf en zitten voornamelijk op kantoor waardoor het teveel stilzitten er al snel insluipt. Dat kennen wij 🙂 Er is dus veel behoefte aan beweging en er wordt gelukkig steeds meer gesport. Maar: sporten op één sportlocatie kan ook saai zijn. Het is toch veel leuker om af te wisselen en verschillende clubs te proberen? Dat vonden Mark en Maikel dus ook. Daarom begonnen ze Clubs & Classes. Het doel is om Nederland meer in beweging krijgen.

Alle sportlocaties die aangesloten zijn hebben Mark en Maikel zelf met zorg uitgekozen. Want: kwaliteit staat voorop. Maikel: “Als je sport met Clubs & Classes kan je ervan uitgaan dat alle locaties van premium kwaliteit zijn. Wij hebben alle locaties zelf gezien en getest. Inmiddels zijn er heel veel sportlocaties in Haarlem en omgeving aangesloten en daar komen steeds meer bij.” Het aanbod is ook nog eens heel breed: natuurlijk de sport- en yogascholen, maar je kunt ook bootcampen, zwemmen, surfen, suppen, schaatsen en trampolinespringen. Eigenlijk alles wat met beweging in Haarlem te maken heeft dus.

Het enige wat jij nog moet kiezen is de soort les die je wilt gaan doen, en dat kan natuurlijk elke dag anders zijn. Op de website en App van Clubs & Classes is een super handig overzicht van alle lessen die er zijn per dag. Zo zie je precies wat er vanavond of dit weekend te doen is en wordt je les uitzoeken nog makkelijker. Doe vanavond bijvoorbeeld Yoga Nidra bij Yoga Innerwork, zwem baantjes in de Planeet, ga los bij de Krachtbox of duik de hot cabin in bij BBB Health Boutique. En morgen misschien even schaatsen op de ijsbaan? Het kan allemaal. De clubs en classes zijn door de hele stad. Reserveren kan heel makkelijk via de app. Daar zie je ook een sfeerimpressie per sportlocatie. Zo weet je waar je terecht komt 🙂


Yoga Moyo


BBB Health Boutique


De Krachtbox

Aan het abonnement zitten geen beperkingen.. Het is dus onbeperkt sporten bij alle locaties, en onbeperkt is ook echt onbeperkt. Je kunt alle dagen sporten, zonder maximum en ook niet in bijvoorbeeld alleen daluren. Het is dus ook mogelijk om een locatie zo vaak te bezoeken als je wilt, of bijvoorbeeld twee locaties combineren omdat dit nou eenmaal je favorieten zijn. Het abonnement is ook simpel: er is 1 abonnement en deze is maandelijks opzegbaar.

Clubs & Classes maakt het ons dus wel heel makkelijk om in beweging te komen. Geen excuus meer 🙂

Clubs & Classes
www.clubsclasses.nl
App in Google Play Store >
App in Apple App Store

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Clubs & ClassesHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké