In de gezellige en drukke straatjes van de Haarlemse Vijfhoek is De Massagerette gevestigd. De rumoerigheid van de straat ben je direct kwijt wanneer je hier binnenstapt. Even onthaasten uit ons drukke leventje. Wie heeft het niet af en toe nodig? De geur van fijne oliën komt je hier tegemoet, en op de achtergrond een relaxt muziekje. En dan heb je de massage nog niet eens gehad…

De-Massagerette-Haarlem-3

Eigenaresse Elles schenkt eerst een heerlijk kopje thee voor je in. Zo, even zitten. Bij de thee krijg je een warm voetenbad en voetmassage. Hier kun je ook eventuele lichamelijke klachten aangeven.

De-Massagerette-Haarlem-4

De massages bij De Massagerette zijn uniek door de combinatie van hotstone, klassieke massage en energetische massage. De hotstones van ongeveer 45 graden voelen heerlijk aan op de huid en dringen dieper door tot het spierweefsel waardoor blokkades verdwijnen. Met heerlijk geurende olie uiteraard. De kalmerende massage daarbij maakt het helemaal af. Lange, diepe strijkbewegingen worden afgewisseld met stevige druk. Elles neemt haar tijd, juist door het langzame tempo kom je helemaal in de ontspanningsmodus. Deels ingepakt in warme handdoeken. Er wordt niet gesproken tijdens de massage waardoor je heerlijk kunt wegdromen.

De-Massagerette-Haarlem-1

De massages duren 70 of 95 minuten. En dat is aan te raden, want het is echt heerlijk! Wij kwamen helemaal tot rust, je gaat herboren naar buiten. Iets minder lang de tijd en toch toe aan ontspanning? Je kunt hier ook terecht voor een quick fix D-stress massage van 30 minuten, vooral met focus op nek, schouders en rug. Daarnaast is Elles ook gespecialiseerd in zwangerschapsmassage , duomassage (gezellig voor partners of een vriendinnendag) en vierhanden massage.

De-Massagerette-Haarlem-5

Zelf woont Elles al acht jaar in de Vijfhoek en is echte Haarlemse. Haar liefde voor massage en ontspanning was er altijd al. “Ik was altijd al bezig met mijn handen, en bij masseren heb ik helemaal mijn passie gevonden”, vertelt Elles. Na diverse kantoorbanen begon het toch te ‘kriebelen’. Wat startte met een massagecursus is dus nu uitgemond in een eigen massagesalon. En nog in de Vijfhoek ook. “Een super fijne werkomgeving, binnen en buiten”. Een balans vinden en ontspannen deelt Elles nu graag met ons, en daar zijn wij erg blij mee 🙂 Uiteraard met een gezellig gesprek tussendoor, dat is tenslotte ook ontspanning.

De-Massagerette-Haarlem-2

Dat een massage naast genieten ook nog eens goed is voor stressvermindering, weerstand, doorbloeding, lichamelijke klachten, geluksgevoel en energie is een mooie bijkomstigheid. Je gaat gegarandeerd naar buiten met een opgeladen batterij. Naast een bezoek aan deze massagesalon in de Vijfhoek is het meteen een bezoekje aan jezelf. Enjoy!

Onthaastingspraktijk De Massagerette
Drapenierstraat 5 zwart
2011 WZ Haarlem
www.demassagerette.nl

Openingstijden (maak wel even een afspraak)
ma en di 8.30 – 20.30 uur
woe, do en vr 8.30 – 16.00 uur
za en zo 10.00 – 12.00 uur
Eindtijden zijn de laatste tijd waarop je een afspraak kunt maken voor een massageHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie