Middenin het levendige centrum van Haarlem zit de Yogatempel, een plek waar je onder andere tot jezelf kan komen. De naam zegt het al: je kan bij de Yogatempel verschillende vormen van yoga beoefenen. Tevens worden er regelmatig workshops en trainingen gegeven.

de-yogatempel de-yogatempel-haarlem

Bij binnenkomst komt de geur van (subtiele) wierook je tegemoet en je wordt vriendelijk begroet. Als je op tijd bent, kan je onder genot van een kopje thee of gefilterd water wachten tot de les begint. Maar je kan ook na de les nog even blijven om iets te drinken.

Bij de yogatempel heerst een fijne, rustige sfeer en je kan op je eigen niveau een les volgen. Er wordt je geleerd om echt naar je lichaam te luisteren en niet te doen wat je verstand zegt dat je moet doen.

de-yogatempel-muur de-yogatempel-kast

De hele week kan je in de ochtend en/of -avonduren jezelf uitdagen met verschillende houdingen en oefeningen, onder begeleiding van een leraar of lerares. De verschillende lessen die je kan volgen zijn: poweryoga, stress relief, ashtanga yoga, vinyasa yoga, yin yoga, hatha-yoga, kinderyoga en zelfs Tibetaanse yoga. Elke les heeft een andere opbouw en stijl en tijdens sommige lessen wordt er muziek gedraaid. Verder biedt de Yogatempel meditatielessen, coaching en opstellingen, ademhalingstraining, bedrijfsyoga en privélessen.

Mocht je willen weten of de Yogatempel bij jou past, dan kan je 2 proeflessen volgen zodat je een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Of je kiest voor een iets uitgebreider introductieprogramma. Daarna kan je, als je de smaak te pakken hebt, een strippenkaart aanschaffen.

De Yogatempel heeft een goede site waar veel informatie op staat!

De Yoga Tempel
Turfsteeg 4
2011 DC Haarlem
M: 06 – 144 63 111
E: info@deyogatempel.nl
www.deyogatempel.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké