De strijd tegen overtollig lichaamsvet is niet makkelijk: je sport je suf, eet hartstikke gezond, maar die laatste vetrolletjes op je buik willen maar niet weggaan. Gelukkig heeft FabulousFreeze aan de Fonteinlaan een manier gevonden om wél af te komen van die hardnekkige love handles: Cryotherapie. Dit is een methode waarbij vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon! Omdat dit bijna te mooi klinkt om waar te zijn, nam ik de proef op de som en onderging ik een proefbehandeling..

Na mijn intakegesprek ben ik nieuwsgierig naar de behandeling. Maar goed, first things first, hup op die weegschaal. Er wordt namelijk altijd eerst een nulmeting gedaan. Je kunt Cryotherapie vergelijken met liposuctie, maar dan zonder de operatie. Cryotherapie verwijdert namelijk vet bij probleemzones door gebruik van kou. Maar dit niet alleen, in tegenstelling tot liposuctie verstevigt het ook de huid. Hiermee sla je twee vliegen in één klap.

Dit is hoe het werkt: tijdens de behandeling wordt de huid in de bovenste laag snel afgekoeld van 34 °C naar ongeveer 8 °C zonder dat je deze kou voelt. Hierdoor kristalliseren de vetcellen en zullen ze uiteindelijk afbreken. Hierna zullen ze op een natuurlijke manier je lichaam verlaten. Net als andere afvalstoffen. En het goede nieuws: het resultaat is blijvend, die vetcellen komen dus nooit meer terug! Yes!

Cryotherapie lijkt een nieuwe techniek, maar dat is het eigenlijk niet. Het principe erachter is zelfs al heel oud: het lichaam blootstellen aan extreme kou om klachten te verhelpen. Maar de Cryo21 waar FabulousFreeze mee werkt is wél het allernieuwste apparaat op dit gebied en is onderscheidend door de manuele kop. Door deze handmatige kop is het veel gemakkelijker om op moeilijk bereikbare plekken te komen en precies de plek aan te pakken waar je het vet verwijderd wilt hebben. Zoals je rug of bijvoorbeeld in het gezicht (lees: die eeuwige onderkin).

Elke behandeling met Cryo21, zorgt ervoor dat er een laagje vetcellen verdwijnt. Al heb je wel ongeveer 6 behandelingen nodig om een duidelijk verschil te krijgen. De behandeling zelf is snel, pijnloos en eigenlijk best ontspannen. Het duurt zo’n dertig minuten en meteen daarna begint je lichaam met het verwerken van de afvalstoffen. En tot 14 dagen daarna werkt de behandeling nog door, dus pas na die twee weken zie je het echte resultaat.

Ben je net als ik enthousiast geworden over deze methode en wil je het ook uitproberen? Aan de hand van een intake gesprek wordt er een nulmeting gedaan en bespreek jij het gewenste resultaat. En geloof mij, resultaat zal je snel zien. Ik was na 1 behandeling al ruim een centimeter kwijt. FabulousFreeze heeft nu een actie waarbij je voor €600,- nu 8 behandelingen krijgt in plaats van 6. Als je liever 1 keer wilt proberen kan dat ook: je krijgt 50% korting op een proefbehandeling. Nu dus €50 ipv €100, zonder verplichtingen. Ga naar de site voor meer informatie of het boeken van de proefbehandeling.

FabulousFreeze is een onderdeel van Fabulous@40 waar onder andere ook Bodytec gegeven wordt. Die probeerden wij ook uit, lees hier meer.

FabulousFreeze
Fonteinlaan 5
2012 JG Haarlem
vetwegvriezen.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké