Van een tijdelijk onderkomen in Haarlem, naar een prachtige stek in de binnenstad. Dat is het verhaal van Glow Yogastudio. Tot voor kort nog bekend als Pop-Up Yoga Haarlem. En niet alleen de naam is veranderd. Met een nieuwe vaste locatie op de Nieuwe Groenmarkt en een nog ruimer lesaanbod is Glow Yogastudio the place to be voor een fijne yogales.

Glow-yogastudio-2

Glow yogastudio 1

Voor eigenaresse en yogadocente Claudia van den Trier is dit een droom die uitkomt. Na ruim vijf jaar op verschillende plekken in binnen- en buitenland les te hebben gegeven startte zij in 2015 met pop-up yoga. Exact een jaar later is het tijd voor de volgende stap: een échte yogastudio met twee ruime zalen, midden in het centrum van Haarlem. Claudia gelooft dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft. “Mensen samenbrengen, vrolijkheid en enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie!”

Glow-yogastudio-5

Op het lesrooster van Glow Yogastudio vind je zeven dagen per week verschillende lessen als Yin (& Yang), Hatha yoga en Flow (Vinyasa). Zelf ben ik ook gek op yoga en het is heerlijk om deze lessen af te wisselen. Flow lessen zijn intensiever, maar ook daarin kun je variëren door te kiezen voor Relax-, Basic- of Strong Flow. Speciaal voor aanstaande mama’s is ook zwangerschapsyoga aan het lesrooster toegevoegd.

Glow-yogastudio-4

Naast de reguliere lessen biedt Glow Yogastudio ook “Begin met yoga workshops”, en masterclasses van internationale yogadocenten als Simon Park en Nianna Bray. Check hiervoor de eventagenda op de website of houd de Facebookpagina in de gaten.

Bij Glow Yogastudio stap je een oase van rust binnen waar je even de tijd voor jezelf kunt nemen. En na de les kun je hier gezellig bijkletsen met je medeyogi’s onder het genot van een lekkere kop thee. Ben je nieuwsgierig geworden? Op zaterdag 16 en zondag 17 april organiseert Glow Yogastudio een openingsweekend vol gratis lessen en leuke acties. De eerste proefles is altijd gratis, dus kun je dit weekend niet, ook geen stress. En wil je daarna nooit meer van je matje af, dan kun je bij Glow Yogastudio kiezen voor twee abonnementen: Basis (1x per week) of onbeperkt.

Glow-yogastudio-3

Glow Yogastudio Nieuwe Groenmarkt 35 2011 TT Haarlem
Tel: 06 43753937 
Facebook.com/GlowyogastudiohaarlemFacebook
www.glowyogastudio.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké