Verstand op nul en gaan. Dat kan bij de meeste sportscholen, maar het echt doen is soms lastig. Bij Gym Industries in de Waarderpolder pakken ze het daarom net even anders aan. Met altijd persoonlijke begeleiding en gerichte training. Bijvoorbeeld in small group lessen, (kick)bokstrainingen of personal training. Alles in een pure en industriële omgeving. Het is zelfs mogelijk om vrij te trainen tussen 5.00 en 23.00 uur. Hier bereik je je doelen wel!

 

 

Tweede thuis

De ruimte van Gym Industries is enorm. Hoge plafonds, veel ijzer, lekker rauw en back to basic. Daarnaast wel huiselijk en netjes. De grote boksring prijkt in het midden. Een fijne plek voor iedereen. Deze industriële ruimte is een plek waar de leden graag komen en lekker kunnen zweten. Maar naast het trainen is er ook tijd voor ontspanning en een lekkere shake boven bij de bar.

 

 Sportshake

 

De mogelijkheden

Gym Industries bestaat inmiddels acht jaar en is nog steeds een groot succes. Net voor corona, in februari 2020, is het bedrijf overgenomen door Mick Koers en sindsdien waait er een frisse wind door de zaak. Wat niet is veranderd, is het enthousiasme van de leden. Die blijven vaak jaren en zijn vaak in de gym te vinden. De small group lessen zijn erg in trek, omdat hier maximaal acht personen aan kunnen deelnemen en iedereen dus voldoende persoonlijke begeleiding krijgt. Bijvoorbeeld tijdens de ‘Workout of the day’ (twee à drie krachtoefeningen en twintig minuten conditie) of het krachtuurje (een uur lang één of twee spiergroepen trainen).

 

Gym Industries sportschool boksen Haarlem Waarderpolder

 

De workouts zijn persoonlijk en kunnen dus aangepast worden aan de hand van je niveau en doelen. Wees dus niet bang dat je meteen met de ‘grote jongens’ meedoet. Ook het (kick)boksen is altijd onder begeleiding en in groepen tot maximaal zestien personen. Je wordt getraind op voetenwerk, aanvallen, verdedigen, kracht en conditie. Boksen is een goede, mentale sport waar zelfbeheersing, discipline en vertrouwen centraal staat.

 

Boksen, bokslesBoksen, boksles

 

Naast de groepslessen kun je tussen 05.00 uur en 23.00 uur gebruik maken van de gym door middel van een vingerscan. ‘Geen tijd om te sporten’ is dus geen geldig excuus meer!

 

Gym Industries

 

De prijzen bij Gym Industries zijn simpel. Kies hoe vaak je persoonlijke begeleiding wilt (in de vorm van een groepsles): 1x per week is 39 euro per maand, 2x per week is 58 euro per maand en onbeperkt is 79 euro per maand. Bij alle vormen is het vrije fitnessen inbegrepen. Alleen vrij fitnessen kan natuurlijk ook, en hiervoor betaal je ook 39 euro per maand. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en een proefles is altijd gratis.

 

 

Fysio

Wat Gym Industries ook in huis heeft, zijn eigen fysiotherapeuten (Rik en Rik): Equipe Physique. Mocht je klachten hebben, dan kunnen zij samen met je trainers kijken naar een passende training waarbij je wel kunt blijven bewegen. Ideaal!

 

Fysiotherapie fysiotherapeut

 

Dus ga tot het uiterste en behaal je doelen bij Gym Industries!

 

 

Contact

Gym Industries
A. Hofmanweg 5a
2031 BH, Haarlem (Waarderpolder)
023 750 59 20
gymindustrieshaarlem.nl

facebook.com/GymIndustries
instagram.com/gymindustries

 

Openingstijden

Maandag, 05.00 – 23.00
Dinsdag, 05.00 – 23.00
Woensdag, 05.00 – 23.00
Donderdag, 05.00 – 23.00
Vrijdag, 05.00 – 23.00
Zaterdag, 05.00 – 23.00
Zondag, 05.00 – 23.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké