Verstand op nul en gaan. Dat kan bij de meeste sportscholen, maar het echt doen is soms lastig. Bij Gym Industries pakken ze het daarom net even anders aan. Met altijd persoonlijke begeleiding, gerichte training door de Club Workouts en bokstrainingen, en een eigen ontwikkelplan. Alles in een pure en industriële omgeving. Het is zelfs mogelijk om 24/7 vrije fitness training te doen. Hier bereik je je doelen wel!

Gym-Industries-Haarlem-13

Gym-Industries-Haarlem-11

De ruimte van Gym Industries is enorm. Hoge plafonds, veel ijzer, lekker rauw en back to basic. Daarnaast wel huiselijk en netjes. De grote boksring prijkt in het midden. Een fijne plek voor iedereen. Dat was ook het idee van eigenaar en echte Haarlemmer Erik. “Ik wilde een industriële ruimte creëren waar je graag komt en flink kan zweten”, vertelt Erik. Daarna is er ook tijd voor ontspanning in de bar met een lekkere shake of andere dorstlessers.

Gym-Industries-Haarlem-2

Gym-Industries-Haarlem-12

Gym Industries bestaat pas twee jaar. Een succes, want na een jaar is de ruimte al uitgebreid. Vanaf het begin vinden de Club Workouts al gretig aftrek, en nu is ook boksen voor volwassenen en kinderen een groot onderdeel. Boksen is altijd onder begeleiding in groepen tot maximaal 16 personen. Je wordt getraind op voetenwerk, aanvallen, verdedigen, kracht en conditie. “Een goede mentale sport waar zelfbeheersing, discipline en vertrouwen centraal staat”, zegt Erik. Kinderen kunnen vanaf 9 jaar les krijgen. Om de drie maanden is er een (niet verplicht) examen waarin gecheckt wordt op de diverse elementen. Een leuk fun element dus waarbij je een brons, zilver of goud shirt kan verdienen.

Gym-Industries-Haarlem-8

Gym-Industries-Haarlem-1

De Club Workouts zijn gericht op kracht en conditie. Voor iedereen wisselt de workout, want ze weten precies wie jij bent en wat je doelen zijn. Wees niet bang dat je meteen met ‘de grote’ meedoet dus. De groepen zijn max 8 man en er is altijd persoonlijke begeleiding. Ook hier staan diverse elementen centraal die je nodig hebt voor een complete workout: snelheid, conditie, kracht en behendigheid. Elk element staat twee weken centraal.

Gym-Industries-Haarlem-6

Naast het begeleid trainen is er 24/7 fitness. Door middel van een vingerscan kan je dag en nacht het pand in om te trainen op de vaste stations, halterstangen of dumbells. Hier train je wat je tijdens de workouts leert. Dit is wel altijd in combinatie met de workouts, want het persoonlijke is belangrijk bij Gym Industries.

Gym-Industries-Haarlem-7

Om je lekker te motiveren word je eigen dossier bijgehouden met jouw doelen en prestaties. Om de drie maanden is er een centrale health check voor de hele club waarbij wordt getest op lichaamswaarden: vetpercentage, gewicht, spiermassa en middelomtrek. Leuk en motiverend!

Gym-Industries-Haarlem-5

De prijzen bij Gym Industries zijn simpel. Kies hoe vaak per week je persoonlijke begeleiding wilt: 1x per week is 39 euro per maand, 2x per week is 58 euro per maand of 3x per week is 77 euro per maand. Bij alle vormen zit het 24/7 fitness in, alleen bij 1x per week betaal je hiervoor 10 euro extra. Kinderen zijn goedkoper en een proefles is gratis. Via de agenda online plan je de lessen in. Zo weten ze precies wie er komen en wat jouw doelen zijn.

Gym-Industries-Haarlem-10

Dus ga tot het uiterste en haal je doelen hier wel!

Gym Industries
A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem (Waarderpolder)
Tel: 023 750 59 20
www.gymindustries.nl

Openingstijden
24/7, altijd dus!Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie