Een beetje verstopt tussen de prachtige huisjes en de Adriaan op de Scheepmakersdijk vind je haarsalon Haar ‘N Zo. Een dames- en herenkapsalon waar de focus compleet ligt op ontspanning, tijd voor jezelf en natuurlijk een frisse coupe. Eigenaresse Janet heeft veel ervaring in het vak, zowel als kapper als adviseuse, dus daardoor weet ze precies wat haar klanten (of eigenlijk: gasten) nodig hebben. Ze staat voor iedereen klaar met een kopje koffie of van tijd tot tijd zelfs met een glaasje bubbels. Want naar de kapper gaan is toch eigenlijk ook een feestje?

 

Haar 'n Zo kapper haarsalonHaar 'n Zo kapper haarsalon

 

Oog voor jou

Een van de kernwaarden bij Haar ‘N Zo is ontspanning. Je komt hier niet alleen zodat je haar straks weer piekfijn zit, maar ook om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Een relaxte kappersstoel, een kop koffie met een friandise erbij en altijd (maar dan ook altijd) een luisterend oor.

 

Haar 'n Zo kapper kapsalon haarsalon

 

Wat voor haarstijl precies bij je past en waar jij je prettig bij voelt, dat is bij Haar ‘N Zo erg belangrijk. Daarom creëert Janet met de nieuwste kniptechnieken een kapsel dat aansluit op je wensen, persoonlijkheid, haartype en levensstijl. Door de heerlijk ruikende producten van Oribe Haircare verblijf je even in je eigen, relaxte bubbel. En dat soort dingen maken het verschil.

 

Haar 'n Zo kapper haarsalon

 

Ervaring

Inmiddels heeft Janet haar haarsalon al bijna zeven jaar, en met veel plezier. Een van de leukste dingen die de tijd met zich meebrengt, zijn de vaste klanten die ondertussen bijna kind aan huis zijn. Maar ook voordat Haar ‘N Zo haar intrede deed in Haarlem, was eigenaresse Janet al een bekend gezicht in de kapperswereld. Als adviseuse voor het merk Kerastase van L’Oreal kwam ze in haarsalons in heel Nederland.

 

Haar 'n Zo kapper haarsalon

 

Meer dan een kapsalon

Voor of na je knipbeurt kun je bij Haar ‘N Zo ook even een rondje lopen om het vele andere moois te bekijken. Bijvoorbeeld de luxe beautyproducten van Oribe, make-up van Pune en prachtige sieraden. Voor jezelf, maar ook heel erg geschikt als cadeau.

 

Oribe Oribe

 

Ben je op zoek naar een kapsalon in Haarlem waar jij echt in het zonnetje gezet wordt en de deur uitstapt met precies de coupe die je wilde? Boek dan nu gauw je eerste afspraak >

 

Contact

Haar ‘N Zo
Scheepmakersdijk 7
2011 AT, Haarlem
haar-n-zo.nl
Boeken kan via deze link >

facebook.com/haarnzo

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 10.00 – 17.00
Woensdag, gesloten (tweede woensdag van de maand open)
Donderdag, 10.00 – 17.00
Vrijdag, 10.00 – 17.00
Zaterdag, 10.00 – 16.00 (tweede zaterdag van de maand gesloten)
Zondag, gesloten

Behandeling in de avonduren kan ook, op afspraak.

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Haar ‘N Zo.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké