In Heemstede, in de gezellige Jan van Goyenstraat, zit Judy Beauty Boutique verstopt. Een charmante cosmeticawinkel die aanvoelt als een luxe, Parijse boutique. Eigenaresse Judy stelt hier haar collectie prachtige producten tentoon en staat dagelijks klaar om jou uitgebreid advies te geven.

Relatief onbekende, maar hoogwaardige merken make-up, huidverzorging, parfums en cadeau’s voor jezelf of anderen en zelfs een sieradencollectie van Petra Reijrink, de boutique staat vol moois. Alles is zorgvuldig geselecteerd en getest door specialiste Judy zelf. Je vindt hier daarom dus écht even iets anders dan wat er bij de parfumerie ligt en alleen maar producten van goede kwaliteit. Zoals wij het omschreven: Judy Beauty Boutique is een soort delicatessenwinkel in de beautybranche.

 

Judy Beauty Boutique

 

Judy Beauty Boutique is de perfecte plek om je te laten adviseren over skincareproducten, make-up of om een parfum te vinden dat nog echt bijzonder is. In de winkel zijn producten te vinden van bekendere merken als Philip B., Marie-Stella-Maris, Escentric Molecules en Natura Bissé, maar ook bijzondere merken die je waarschijnlijk nog niet eerder gezien hebt. Als Judy bijvoorbeeld in Parijs of Saint-Tropez wat mooie producten vindt, importeert ze deze soms naar Nederland, rechtstreeks vanaf lokale ondernemer. Zo heb je dus iets origineels en authentieks. Ook heeft ze sinds kort het bijzondere merk A.N. Other in haar collectie. A.N. Other bespaart op uitgebreide marketing en dure verpakkingen, maar gebruikt dat geld juist om te investeren in uitzonderlijke ingrediënten. Resultaat: een extra goede parfum!

 

Judy Beauty Boutique

judy beauty boutique

 

Ook online zijn de artikelen uit de boutique te bestellen. Voor advies en om producten uit te proberen is het natuurlijk veel leuker om langs te gaan, maar je favorieten kun je dus ook tot aan de voordeur laten bezorgen. Ideaal voor als je even geen tijd hebt om langs te wippen of voor de fans die net iets te ver uit de buurt wonen.

Voor een speciale gelegenheid kun je ook bij Judy op de stoel plaatsnemen en tovert zij je om tot een nóg mooiere versie van jezelf. Want Judy is niet alleen winkeleigenaresse, maar ook hair en make-up artist en wenkbrauwspecialiste. Ze heeft gewerkt voor verschillende modeshows en magazines, dus aan ervaring geen gebrek. Laat haar je uitgebreid opmaken voor een feest, een fotoshoot of zelfs je bruiloft en je weet zeker dat je straalt! Ook geeft Judy uitgebreide make-up workshops, zodat je zelf kunt leren welke kleuren en producten jouw gezichtskenmerken het mooist laten uitkomen. Leuk om te doen met vriendinnen.

 

Of je nu zelf wel wat lekkere, hoogwaardige beautyproducten kunt gebruiken of juist op zoek bent naar een geschikt cadeau voor iemand anders; bij Judy Beauty Boutique ben je altijd van harte welkom!

 

Contact

Judy Beauty Boutique
Jan van Goyenstraat 35
2102 CA, Heemstede
06 131 161 65
judybeautyboutique.nl

facebook.com/JudyBeautyBoutique
instagram.com/judybeautyboutique

 

Openingstijden

Maandag, 13:00 – 17:00
Dinsdag, 10:00 – 17:00
Woensdag, 10:00 – 17:00
Donderdag, 10:00 – 17:00
Vrijdag, 10:00 – 17:00
Zaterdag, 10:00 – 17:00
Zondag, Gesloten

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Judy Beauty Boutique.

Fotocredits: Renske Eijsvogel

 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie