Niet iedereen heeft een gaaf huidje om mee te pronken. Door zon, stress, en de jaartjes liggen huidproblemen zoals pigmentvlekken of verslapping op de loer. Maar wie wil nou niet een stralende huid behouden? Gelukkig is er een uitkomst. Sinds januari is Het Huidburo aan het Westerhoutpark 29 geopend, en hier weten ze alles over de huid. Ze gaan hier net een stapje verder dan wij gewend zijn.

Het-Huidburo-Haarlem-6

Eigenaresse Marlies mag zichzelf na vier jaar studie aan de Hogeschool Utrecht en dertien jaar ervaring in het vak een echte Huidtherapeut noemen. Nu sinds begin dit jaar dus trotse eigenaar van Het Huidburo. Zij gaat altijd eerst aan de slag met een uitgebreide analyse van je huid, gevolgd door advies en uiteraard de behandeling. Het aanbod bij Het Huidburo is breed. Denk aan reinigingen, bindweefselmassage, camouflagebehandeling, peelings, pigmentbehandeling, littekenbehandeling, definitieve ontharing, acnebehandeling en meer. Je huid knapt er gegarandeerd van op! Een overzicht van alle behandelingen van Het Huidburo vind je hier.

Het-Huidburo-Haarlem-8

Wat nu het verschil is met een schoonheidsspecialist? Een huidtherapeut gaat net een stapje verder, met vooral meer dermatologie kennis op zak. Ook is het Huidburo erkend door zorgverzekeraars en aangesloten bij de de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Sommige behandelingen worden dus nog vergoed ook.

Het-Huidburo-Haarlem-1

Ook de producten bij het Huidburo zijn van hoge kwaliteit. Marlies kiest ze met zorg uit. Zo behandelt zij met producten van Tebiskin, Meditopics, Coresa, La Roche Posay, Lycogel en de diverse peelingen van Lira en Dermaquest. Ook qua producten krijg je uitgebreid advies.

Het-Huidburo-Haarlem-4

Het-Huidburo-Haarlem-5

Naast cosmetische behandelingen is Het Huidburo ook gespecialiseerd in medische behandelingen rondom de huid. Lees hier alles over dit aanbod. Ook interessant: Marlies deelt haar kennis regelmatig door blogs over de huid, te lezen op de site.

Het-Huidburo-Haarlem-2-650x429

Afspraak maken? Dan kan via de website of telefonisch. Het Huidburo is maandag, dinsdag en donderdag geopend (ook in de avonduren) en op zaterdagochtend.

Het Huidburo
Westerhoutpark 29
2012 JL Haarlem
T. 06-266 087 97
www.hethuidburo.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké