We hebben weer een pareltje voor je gevonden: Estinée haarsalon (en galerij) in de Jansstraat! Iets meer dan een week geleden opende eigenaar Erwin op zijn droomlocatie deze prachtige salon. Na een lange verbouwing is de zaak eindelijk af, maar het was het wachten waard! Het resultaat is verbazingwekkend. In de salon, waar je ook prachtige kunstwerken en sierraden uit (o.a.) Parijs kunt kopen, ervaar je die knipbeurt op een hele nieuwe manier. We waarschuwen je alvast: de zaak is zó mooi dat we wat extra foto’s in de blog hebben gestopt!

 

 

Na jaren als kapper voor haarverzorgingsmerk Aveda te hebben gewerkt, was eigenaar Erwin klaar voor iets nieuws, iets eigens en iets over-de-tops. Al een flinke tijd geleden had hij zijn zinnen gezet op dit mooie pand in de Jansstraat, naast de Sint Josephkerk. De concurrentie was groot, maar gelukkig voor Erwin was de vorige eigenaar zo enthousiast over het concept van Estinée dat het pand hem werd gegund.

 

 

Als Erwin niet aan het werk is, kun je hem vaak vinden in zijn lievelingsstad Parijs. Een belangrijk en uniek onderdeel van de salon is dan ook het galerijgedeelte. Overal in de zaak zijn prachtige, bijzondere objecten uit de Franse hoofdstad te vinden die ook te koop zijn. Sierraden, kunstwerken, sierobjecten. Je kijkt je ogen uit!

  

Er is geen twijfel over mogelijk: Erwin weet wat hij doet. Overal waar je kijkt, klopt het. Aan alle details zijn gedacht en alles past perfect bij elkaar. Van de salon zelf tot het toilet dat verstopt zit in de hoek. ‘Estinée heeft de chicste poepdoos van Haarlem!’ roept Erwin vol trots. En het is waar, zelfs dat ziet er piekfijn uit!

 


 

Kortom: Estinée is een aanwinst voor de stad. Hier gaan we nog lang van genieten!

 

P.s. Dit is de folder van Estinée. Hoe fantastisch is die!

 

Contact

Estinée
Jansstraat 47
2011 RV, Haarlem
info@estinee.com
www.estinee.com

instagram.com/estineecom

 

Openingstijden

Donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké