Kapsalon KnippenDuss en beautysalon BeautyDuss, gelegen aan de Schotersingel in de Kleverparkbuurt, kennen we inmiddels al erg goed. Niet alleen wij zijn enorm tevreden over (o.a.) de haircuts, massages, nagel- en beautybehandelingen, maar ook de rest van Haarlem en omstreken blijft maar terugkomen. Door dat grote succes blijft de zaak natuurlijk groeien. En hoe! Er is meer veranderd dan alleen de mooie, nieuwe vloer. Wij gingen langs om eens even poolshoogte te nemen.

 

 

Een deel van het succes van KnippenDuss en BeautyDuss zit ‘m in de laagdrempeligheid en de gastvrijheid van de salon. Nieuwe klanten voelen zich al gauw op hun gemak en tevreden klanten blijven terugkomen. Zo kent eigenaresse Femke sommige klanten al meer dan 10 jaar! Onbeperkt plek was er helaas niet, dus moest de salon eerst nog best vaak nee verkopen. Om meer ruimte voor de kapsalon te creëren, werd er besloten de ingebouwde koffiezaak te sluiten. Zo ontstond er meer plek voor kappersstoelen en spiegels, en dus meer om meer klanten blij te maken. De bekende koffie van Single Estate kun je bij KnippenDuss en BeautyDuss nog steeds krijgen, maar dan lekker to go.

 

 

KnippenDuss en BeautyDuss onderscheidt zich door alles onder één dak samen te brengen. Hier heb je de ideale combinatie: een kapsalon met ervaren kappers, een beautysalon met een kundige schoonheidsspecialiste en een kleine koffie-to-go-bar met heerlijke koffie! Of zoals eigenaresse Femke van Dusschoten het zelf zegt: “We willen dat iedereen blij de deur uit gaat. Dat kan zowel door een nieuw kapsel, een ontspannende massage, facial en nog veel meer.”

De kapsalon is waar Femke en haar collega’s hun talenten kunnen laten shinen. Het vijfkoppige team van kapsters heeft door de jaren heen flink wat kennis en ervaring opgebouwd en weet dan ook raad met vrijwel alle mogelijke haarvraagstukken. Daarnaast werken ze alleen met de beste producten, zoals het bekende Davines. Dit haarproductenmerk streeft, naast een zo hoog mogelijke kwaliteit, ook naar een zo leefbaar mogelijke planeet. De producten zijn samengesteld uit zuivere ingrediënten die het haar een natuurlijke glans geven, zijn sulfaat-, parabeen- en siliconenvrij en worden verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen. Hoe tof is dat!

 

 

Beautysalon BeautyDuss is het speelveld van Miranda. Na het Tranquility welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, staat zij voor je klaar met de beste behandelingen. Speciale (bindweefsel)massages, facials, het bijwerken van de wenkbrauwen, een mooie kleur op je nagels met Shellac… bij BeautyDuss is het allemaal geen probleem. Ook hier worden alleen de fijnste producten gebruikt, zoals de duurzame, sulfaat-, parabenen- en siliconenvrije huidverzorgingsproducten van Comfortzone. Want je wilt natuurlijk alleen het beste van het beste voor je huid!

 

 

Ook het pand is prachtig. Door de grote ramen is het altijd licht. Aan de voorkant van de zaak zijn de kappersstoelen te vinden, de spiegels reiken van vloer tot plafond en de inrichting is stoer, modern en heel licht. Helemaal achterin is de grote, relaxte leestafel. Alsof dat nog niet ontspannen genoeg was kun je ook nog lekker plaatsnemen in de ruime tuin. KnippenDuss oogt net even wat anders dan de gemiddelde kapsalon, niet te clean. Iedereen is hier welkom, het is zo’n plek waar je je meteen thuisvoelt.

 

 

Jarenlang runde Femke Knippenduss vanuit haar kleinere salon in de Leidsebuurt, maar een paar jaar geleden werd dat echt te klein en verhuisde ze naar het Kleverpark. Met succes, want de salon is niet alleen een plaatje, het loopt ook nog eens heel goed. Wandel er gerust eens binnen, want je komt er gegarandeerd blij vandaan. Hierbij beloofd duss!

 

Contact

KnippenDuss
Schotersingel 115
2023 AB Haarlem
knippenduss.nl

instagram.com/knippenduss
facebook.com/KnippenDuss

Openingstijden

Dinsdag: 08:30 – 17:30
Woensdag: 08:30 – 21:00
Donderdag: 08:30 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: 08:30 – 15:00

 

Foto’s: Hannah HoekHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké