Kapsalon Knippen Duss en beautysalon Beauty Duss, gelegen aan de Schotersingel in de Kleverparkbuurt, is een echte alleskunner. Niet alleen wij zijn erg tevreden: ook de rest van Haarlem blijft maar terugkomen. Voor een knipbeurtmassage en zelfs een nagel- of beautybehandeling zit je hier goed. Knippen Duss onderscheidt zich door alles onder één dak samen te brengen. Combineer dit uitgebreide aanbod met een flinke dosis gastvrijheid en je hebt een succesvol recept dat jaren meegaat.

In 2023 viert Knippen Duss haar tiende verjaardag. Eigenaresse Femke van Dusschoten begon haar salon ooit in een klein pand in de Leidsebuurt, maar al gauw groeide ze door naar dit mooie pand aan de Schotersingel. Haar klanten verhuisden mee en maken vandaag de dag nog steeds onderdeel uit van haar clientèle. Een deel van het succes van Knippen Duss en Beauty Duss zit ‘m in de laagdrempeligheid en de gastvrijheid van de salon. Nieuwe klanten voelen zich al gauw op hun gemak en tevreden klanten blijven dus terugkomen!

Knippen Duss en Beauty Duss onderscheidt zich door een kapsalon met ervaren kappers, een beautysalon met een kundige schoonheidsspecialiste en een getrainde masseuse te verzamelen op één plek. Of zoals eigenaresse Femke van Dusschoten het zelf zegt: “We willen dat iedereen tevreden de deur uit gaat. Dat kan zowel door een nieuw kapsel als een ontspannende massage, facial en nog veel meer.” 

De kapsalon is waar Femke en haar collega’s hun talenten kunnen laten shinen. Het team van kapsters heeft door de jaren heen flink wat kennis en ervaring opgebouwd en weet dan ook raad met vrijwel alle mogelijke haarvraagstukken. Daarnaast werken ze alleen met de beste producten, zoals het bekende Davines. Dit haarproductenmerk streeft, naast een zo hoog mogelijke kwaliteit, ook naar een zo leefbaar mogelijke planeet. De producten zijn samengesteld uit zuivere ingrediënten die het haar een natuurlijke glans geven, zijn sulfaat-, parabeen- en siliconenvrij en worden verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen. Hoe tof is dat!

BeautyDuss is het gedeelte van de salon waar de focus o.a. ligt op speciale (bindweefsel)massages, facials, het bijwerken van de wenkbrauwen, een mooie kleur op je nagels met BIAB… het is allemaal geen probleem. Ook hier worden alleen de fijnste producten gebruikt, zoals de duurzame, sulfaat-, parabenen- en siliconenvrije huidverzorgingsproducten van Comfortzone, want je wilt natuurlijk alleen het beste van het beste voor je huid!

Ook het pand is prachtig. Door de grote ramen is het altijd licht. De bakstenen muur, de terracotta kleuren en de stoere spiegels die reiken van vloer tot plafond maken de inrichting stoer en helemaal van nu. Iedereen is hier welkom, het is zo’n plek waar je je meteen thuisvoelt. Wandel hier gerust eens binnen, want je komt er gegarandeerd blij vandaan. Hierbij beloofd duss!

 

Contact

Knippen Duss
Schotersingel 115
knippenduss.nl
instagram.com/knippenduss_beautyduss

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 21:00
Donderdag: 08:00 – 17:30
Vrijdag: 08:30 – 17:30
Zaterdag: 08:30 – 15:00
Zondag: Gesloten

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Knippen Duss. 

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie