Vaeneti. Zo ijdel als de naam doet vermoeden, zo bescheiden is eigenaresse en kapper Charlotte zelf. Binnen een periode van 3,5 jaar heeft ze twee prachtige kapsalons op haar naam staan, maar dat kan ze nog niet helemaal bevatten. Ze zorgt dat ze zelf in beide salons werkzaam is en daar ligt ook gelijk haar kracht; de passie voor het kappersvak spat van haar af en dit draagt zij daardoor ook over op haar personeel. De salons van Vaeneti kenmerken zich door de ruime opzet. Het is dan ook niet gek dat een voormalig horecapand in de Koningstraat de bestemming van de nieuwste Vaeneti salon werd. Wij namen een kijkje!

 


 

Jouw specifieke wensen worden met kennis van zaken overwogen, waarbij de klant altijd kan rekenen op eerlijk advies. Daarnaast nemen ze bij Vaeneti ruim de tijd voor je, waardoor een bezoek aan de kapper daadwerkelijk een moment van ontspanning is.

 

 

Er wordt gebruik gemaakt van haarproducten van verschillende merken, met allen een eigen kracht. Zo vind je er onder andere een selectie uit het assortiment van Original & Mineral, een merk met producten van natuurlijke oorsprong (cruelty free en vegan). Bij System Professional staat de gezondheid van de hoofdhuid centraal, zodat een gezonde haardos vanzelf volgt. Met de ondersteunende producten van ColorWow garandeer je dat ‘net naar de kapper geweest’ gevoel ook bij je thuis. Door gebruik te maken van de befaamde, gepersonaliseerde Evo Fabuloso mix, kun je de in de salon verkregen kleur thuis goed blijven onderhouden. En met de kleuring van Wella Professionals in combinatie met de beschermende serie van Olaplex zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor ieder haartype hebben ze bij deze haarsalon dus de perfecte producten!

 

 

 

Het fijne personeel, de leuke sfeer en puur vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat Vaeneti inmiddels is gegroeid tot een succesvolle kapsalon met veel loyale en nieuwe klanten. Charlotte Charpentier, eigenaresse en creative director begon al op haar zeventiende als kapster in het kleine dorpje Anna Paulowna. Na meerdere internationale en nationale opleidingen te volgen, gewerkt te hebben bij verschillende gerenommeerde salons en als freelancer, besloot Charlotte in 2017 haar eigen haarsalon in Amsterdam te openen. Samen met kappers Winnie en Louise is ze dus sinds kort ook in Haarlem te vinden.

 

 

Kortom: Vaeneti is een bruisende, eigentijdse kapsalon waar je met gezond, sexy en draagbaar haar de deur uit gaat! Dat willen we toch allemaal?

 

 

Contact

Vaeneti
Koningstraat 54
2011 TD, Haarlem
023 8443266
vaeneti.com/haarlem

instagram.com/vaenetihaarlem
facebook.com/vaeneti

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 19:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

 

Foto’s: Rianne Lourens

 

Nieuwsgierig naar meer kapsalons in Haarlem? Wij maakten een lijstje van onze zeven favorieten >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!