Met kapper Vaeneti in de Koningstraat zijn we inmiddels redelijk bekend. Maar wist je dat er sinds kort ook een prachtige verborgen parel onder de kapsalon te vinden is? KRIS. skin improvement! Deze salon is niet alleen een plaatje om te zien. Huidspecialiste Kristi heeft meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering en weet met alle problemen raad. Ik stapte binnen in deze ondergrondse schatkamer van beautyproducten en hoogwaardige apparatuur en deel mijn eigen ervaringen!

 

KRIS Skin Improvement Koningstraat schoonheidsspecialiste

 

Persoonlijk behandelplan

Voordat er ook maar een behandeling plaatsvindt, wordt er bij KRIS. skin improvement eerst grondig onderzoek gedaan naar je huid. Zo ook bij mij. ‘Iedereen is anders’ klinkt bijna als een cliché, maar het blijft zo’n belangrijk gegeven. Vooral als je het hebt over de huid, is het essentieel om te kijken wat er precies nodig is (en vooral ook wat niet). Bij KRIS. krijg je daarom nooit een standaard behandeling, maar altijd eentje die bij je past en jou het beste resultaat zal opleveren.

 

 

Om erachter te komen wat je dan precies nodig hebt, wordt er bij KRIS. skin improvement altijd eerst een uitgebreide huidscan en collageenscan gemaakt. Met een speciaal apparaat brengt Kristi de probleemzones van je huid in kaart, zodat ze daarna exact weet waar aan gewerkt moet worden. Super interessant om eens te zien. En verder dienen de foto’s ook als goed vergelijkingsmateriaal na een aantal behandelingen. Je kunt bijna elke porie zien op de foto, dus ook hoe het precies is verbeterd!

 

Behandelingen

Na de huidanalyse zet huidexpert Kristi de meest innovatieve apparatuur en hoogwaardige beautyproducten in om je huid (en daarmee jou) te laten stralen. In haar salon ben je aan het juiste adres voor al je wensen. Of je nu komt voor een huidverzorgende facial, je maandelijkse check-up, een powerboost voor een speciaal event, een oplossing voor een specifiek huidprobleem of als je juist wilt focussen op anti-aging. Alle technieken en producten bij KRIS. zorgen er op een natuurlijke manier voor dat je huid wordt geoptimaliseerd. Dus zeker geen synthetisch (en vaak veel minder duurzaam) spul, geen troep. En daarmee blijf je jezelf, maar dan een tikkeltje sprankelender. Ook dat maakt onderdeel uit van Kristi’s persoonlijke aanpak; ze zorgt écht goed voor je.

 

KRIS. Skin Improvement schoonheidsspecialiste

 

Over Kristi

Eigenaresse Kristi is zeker geen onbekende in de beautybranche. Inmiddels is ze al meer dan twaalf jaar werkzaam in dit vakgebied. Verveeld is ze echter nog lang niet, want als iets snel innoveert is het wel de (medische kant van) de beauty- en skincarewereld. De kennis en kunde die ze in de loop der jaren opgedaan heeft, zijn bij Kristi voortgevloeid uit passie en fascinatie voor de huid. Ze volgt alle ontwikkelingen op de voet en volgt geregeld een opleiding of cursus. Zo weet ze de beste technieken toe te passen om jou te helpen aan een gezonde en fris ogende huid.

 

KRIS. Skin Improvement schoonheidsspecialiste

 

Ervaringen

Zelf heb ik bij KRIS. al ervaren dat innovatie, kwaliteit en persoonlijke aandacht hier erg hoog in het vaandel staan. Maar niet alleen ik ben enthousiast. Overal lees en hoor je ervaringen van tevreden klanten. Sommigen wonen niet eens in de buurt, maar reizen speciaal naar KRIS. toe. Daarbovenop staat het klantenbestand van KRIS. skin improvement vol met terugkerende klanten, wat ook een duidelijk bewijs is dat haar methodes en producten echt werken.

 

 

Fijn is het dat de persoonlijke aandacht hier verder reikt dan alleen het professionele. Want bij Kristi in de salon voel je je gelijk op je gemak en kun je optimaal genieten van dit momentje voor jezelf. En dat is misschien wel net zo belangrijk. Dus kan jouw huid wel een opfrisser gebruiken of heb je een specifiek probleem? Plan gauw een kennismaking in bij KRIS. skin improvement en bereid je alvast voor op een frisse jij in de spiegel!

 

 

Contact

KRIS. skin improvement
Koningstraat 54 (bij Vaeneti in)
2011 TD, Haarlem
krisskinimprovement.com

instagram.com/krisskinimprovement

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 09.00 – 18.00
Woensdag, 09.00 – 18.00
Donderdag, 12.00 – 21.00
Vrijdag, 09.00 – 18.00
Zaterdag, 09.00 – 17.00
Zondag, gesloten

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met KRIS. skin improvement.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie