Beautymerk Loveli bestaat pas sinds 2016, maar zit enorm in de lift. Alle producten van Loveli zijn 100% troepvrij, 100% natuurlijk. Eigenaresse Linda startte met het merk omdat ze er simpelweg zelf behoefte aan had. Ze wilde geen lipbalsem smeren vol chemicaliën of deodorant met aluminium erin. Maar producten zonder troep waren niet te vinden. En dus ging ze het zelf maken. Ze bleek niet de enige met vraag naar dit soort producten, want Loveli sloeg aan. De webshop is een groot succes en de eerste winkel in Haarlem is net open!

De Loveli winkel zit in een mooi pandje aan de Kruisstraat 68. De smaakvol vormgegeven verpakkingen sieren de robuuste houten planken in winkel. Het heeft een aangename huiskamer vibe, met de muur van mos als bijzondere eye-catcher. De winkel is een verlengde van het hoofdkantoor, gevestigd in hetzelfde pand. En het fijne van een winkel is: je kunt de producten proberen, ruiken en voelen. Past goed bij het motto van Loveli: try it, love it & fall in love.

Nadat oprichtster Linda Bot de Marie-Claire Starters Award voor haar onderneming won, groeit Loveli enorm. Een natuurlijke skincare lijn wat begon met een deodorant heeft zich inmiddels ontpopt tot een volledig assortiment met lipcare, face care en body care wat zelfs nog wordt uitgebreid. Vier uiteenlopende geuren vormen de basis, en er is ook een geurloze (sensitive) lijn. Ook aan de mannen is gedacht met de herenlijn Rebel Care. Bij Loveli kun je ook terecht voor ‘refills’ van alle producten. Deze kun je los kopen, maar je kunt er ook even met je lege verpakking voor binnen lopen.

Linda is zeer betrokken bij het product. Ze hecht enorm veel waarde aan het eerlijke verhaal wat aan het merk verbonden is en is de drijvende kracht achter elk detail van het uiteindelijke product. Dit alles met een ondersteunend team. Daarnaast schrijft Linda ook regelmatig blogs met betrekking tot skincare. Variërend van diy’s tot aan tips & tricks m.b.t. huidverzorging.

De familie van Linda vormt een rode draad binnen haar onderneming. Haar moeder was destijds de motivatie om een deodorant zonder ‘troep’ te produceren en haar vader bekommerd zich momenteel met veel passie over het logistieke proces van de (webshop)bestellingen.

Wanneer je je huid goed en verantwoord wilt onderhouden, dan ben je bij Loveli zeker aan het juiste adres! Ook leuk voor je portemonnee, want Loveli is heel betaalbaar. Leuke bijkomstigheid 🙂

Loveli
Kruisweg 68A
2011LE Haarlem
Instagram.com/loveli_care
Facebook.com/loveli.care
www.loveli.care

Openingstijden
Ma-Za: 10.00 t/m 17.00 uur
Zondag: geslotenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké