Het is “slechts” 50 minuten trainen, maar pfoe… wat gebruik je hierbij veel spieren. De high intensity Reformer workout is een van de meest populaire trainingen onder (o.a.) Hollywoodsterren, en dat is niet voor niets. Deze workout, die geïnspireerd is op pilatesprincipes, zorgt voor een sterke core, meer stabiliteit en een strak lijf. In Amsterdam zijn de lessen bijna altijd stampvol. Maar voor een Reformer-lesje hoef je nu gelukkig niet meer helemaal naar onze hoofdstad, want sinds kort zit Made by Marco aan de Gedempte Oude Gracht. Als eerste in Haarlem. En daar zijn de vele Reformer-fanatiekelingen erg blij mee!

 

Reformer Workout Haarlem

 

Wat is het

De Reformer is een apparaat waarmee je specifieke oefeningen kunt uitvoeren. Op de Reformer zit een carriage (een karretje dus) waarmee je over de rails rolt. De carriage is aan het uiteinde van de Reformer verbonden met veren, waardoor het onder druk staat. Je leert tijdens de lessen te spelen met de weerstand, waardoor je het voor jezelf zwaarder of lichter kunt maken. Daardoor is de Reformer workout geschikt voor bijna alle trainingsniveaus. Maar wees gewaarschuwd: begin je er eenmaal aan, dan kun je moeilijk stoppen. Je hoort super snel bij de Reformer-community!

 

Reformer Workout Haarlem

 

Bij Made by Marco blijven de groepen klein, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en specifieke aanwijzingen. Die aanwijzingen worden trouwens in het Nederlands-Engels gegeven, omdat veel termen uit Amerika zijn overgewaaid. Via Eversports en ClassPass kun je gemakkelijk een les boeken wanneer het jou uitkomt, ’s ochtends of ’s avonds.

 

 

Of je direct het figuur van de Victoria’s Secret Angels krijgt (ja, die doen deze workout ook), durf ik niet te zeggen. Maar Reformer trainingen staan niet voor niets bekend als dé “transformatie-workouts”. Als je op weg bent naar een sterker, gezonder lichaam is dit een erg goed begin.

 

Reformer Workout Haarlem

 

Marco

Eigenaar van Made by Marco, Marco van Tintelen, is geen onbekende in de sportwereld. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de aerobics- en fitnesswereld en is ook een expert op het gebied van Reformer workouts. Voor de populaire Reformer studio PLTS in Amsterdam ontwierp hij vier jaar geleden de welbekende workout. Tot voor kort was hij daar de ‘Founding Master trainer’ (hoofdtrainer) en creëerde hij de maandelijks wisselende routine. Iemand waaraan je het lesgeven kunt toevertrouwen dus!

 

 

Tot en met 30 november 2021 kun je gratis je eerste les boeken via Eversports. Daarna kun je voor een gereduceerd tarief ook drie lessen uitproberen. Grote kans dat je daarna verslaafd bent!

 

Contact

Made by Marco Studios
Gedempte Oude Gracht 115
2011 GP, Haarlem
eversports.nl/s/made-by-marco

instagram.com/madebymarco_studios

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Made by Marco.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké