Nieuw in de Barteljorisstraat: MaPeau! Na Den Haag is ook Haarlem aan de beurt. ‘Where pharma meets skincare’ is hun slogan en dat is ook precies wat eigenaar en eigenaresse Koos en Sam met MaPeau aan het aanbod in Haarlem wilden toevoegen. Een farmaceutische skincarewinkel en beautysalon onder één dak, in het centrum van Haarlem. Hier kun je terecht voor de beste beautyproducten die je normaal bij je apotheek haalt, een wenkbrauwbehandeling, gezichtsbehandelingen, (bruids)make-up en zelfs botoxinjecties. In de winkel staat alleen maar goed opgeleid personeel, dus ook voor de beste adviezen zit je hier goed. Wij snuffelden even rond!

 

 

De locatie zelf is al een beauty. Ingericht volgens de laatste trends, lekker uitnodigend en vrouwvriendelijk. De drempel om hier even rond te neuzen of om advies te vragen is hier wat lager dan bij de apotheek en er is ook personeel aanwezig dat gespecialiseerd is in huidverzorging en je dus kan helpen met al je vragen.

 

 

De benedenverdieping is volledig gewijd aan de producten. Van de beste huidverzorgingsproducten tot aan de mooiste make-up vind je hier.

 

 

Boven zijn de prachtig ingerichte beautysalons. Ook hier kun je zien dat er veel aandacht is uitgegaan naar de hele look and feel van het bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd en professioneel in alle opzichten, maar iedereen moet zich er ook op zijn / haar gemak voelen.

 

 

Koos en Sam runnen ook een succesvolle apotheek, maar waren op zoek naar een manier om op een aparte locatie de aandacht volledig te richten op huidverzorging en beauty. MaPeau was het resultaat!

 

Contact

MaPeau
Barteljorisstraat 7
2011 RA, Haarlem
www.mapeau.nl (nog onder constructie)

www.instagram.com/mapeaunl
www.facebook.com/mapeaunl

 

Openingstijden

maandag
11:00 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 21:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:30
zondag

12:00 – 17:30
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké