In een druk leven is je nagels laten doen echt even een verwenmoment. En waar kan dat beter dan op een rustige locatie, bij een gepassioneerde nagelstyliste die óók nog eens leuke spullen voor in huis verkoopt? Nagel-Atelier is zo’n plek. Eigenaresse Romy is een nuchtere dame met een vaste hand die jou de perfecte nagels bezorgt. Bij haar in het atelier aan de Parnassiakade zit je echt even in een relaxte bubbel. Of je nu gaat voor een spa manicure of een set acrylnagels, hier ben je aan het juiste adres. Wij gingen op bezoek!

 

Nagel-AtelierNagel-Atelier

 

Nagels

Nagel-Atelier is een kleinschalige salon waar je tot rust kunt komen. Echt even een moment voor jezelf. Je kunt je nagels laten doen in alle kleuren van de regenboog, gellak of acryl. Of je gaat voor een spa manicure of pedicure, waarbij de nadruk wordt gelegd op het verzorgen van je handen of voeten. Wil je samen met je kleintje komen? Ook dat kan! De ‘Little Miss’-behandelingen zijn speciaal voor de mugjes. Heel gezellig!

 

Nagel-Atelier nagelsalon

 

En meer

Een extra’tje is dat je bij Nagel-Atelier ook superleuke (woon)accessoires kunt scoren. Bijvoorbeeld de populaire WOODWICK geurkaarsen, die knisperen wanneer je ze aansteekt. Ook heeft Romy er verschillende potten, vazen, sierraden en andere accessoires staan. Alles door haarzelf uitgezocht. Ben je op zoek naar een mooi cadeau of zie je iets voor jezelf? Je kunt het gelijk meenemen!

 

Nagel-Atelier Nagel-Atelier

Passie

Eigenaresse Romy is zo’n iemand waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is gespecialiseerd in hand-, nagel- en voetverzorging. Ben je een nagelbijter? Wees ook dan niet bang om eens haar Nagel-Atelier om de hoek te kijken. Romy weet er zelf alles van en kan ook jouw nagels er weer piekfijn uit laten zien.

 

Nagel-Atelier nagelsalon 1

 

Kortom; Nagel-Atelier is een fijne, bijna verborgen plek aan het randje van de stad, waar je echt even tot rust kunt komen. Momentje voor jezelf? Nagel-Atelier!

Laat je ook deze blog zien bij aankomst én heb je geboekt via de websitevan Nagel-Atelier, dan krijg je (eenmalig) 15% korting op een behandeling naar keuze. (Geldig t/m 12 december 2021).

 

Contact

Nagel-Atelier
Parnassiakade 38
2015 KM, Haarlem
www.nagel-atelier.nl

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, 19.00 – 21.00
Woensdag, 9.00 – 17.00 en 19.00 – 21.00
Donderdag, 12.00 – 21.00
Vrijdag, 9.00 – 17.00
Zaterdag, 9.00 – 13.00
Zondag, gesloten

 

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Nagel-Atelier.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké