In het toffe pand aan de Schagchelstraat 37 zat sinds 2016 ONS, een kapsalon van kapper Naomi en atelier / winkel van ontwerpster Ceóni in één. Het ging zo goed dat beide dames meer ruimte nodig hadden. Daarom verhuisde Ceóni naar de overkant waar ze verder is gegaan met haar eigen kledingmerk en Naomi bleef. Niet zonder het pand compleet te verbouwen. We kunnen we stellen dat Naomi haar visie op een creatieve werkomgeving heel goed vorm heeft gegeven. Het is duidelijk dat je er komt voor haar; Mooi Haar in een prachtige, inspirerende omgeving.

De ruimte oogt ineens groter en er is uiteraard meer plek om klanten onder handen te nemen. Naast Naomi zelf zijn er nu ook andere haarstylisten aanwezig. Naomi noemt haar salon een ‘Haaratelier’. Er wordt hier op een inspirerende, vooruitstrevende en creatieve manier gewerkt. Het is fijn dat er ‘gecreëerd’ kan worden, op zo’n manier dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt. Het is namelijk niet zo dat er per definitie ‘gekke’ kapsels worden geknipt of gemaakt. Er wordt vooral en juist gekeken naar de persoon en hoe deze persoon zich beweegt en voelt. Hierbij aansluiten, kan soms al een kunst op zich zijn; spreek ik uit eigen ervaring. Het geeft een goed gevoel als je merkt dat je kapper goed naar je luistert en naar je kijkt. Daar zijn ze bij Haaratelier NAOMI goed in. Een leuke bijkomstigheid is dat er nu een Colour Lab is, waar de perfecte kleur voor jouw haar wordt samengesteld.

Mocht je de producten van Kevin Murphy nog niet kennen, dat is het alleen daarvoor al een must om langs te gaan of een afspraak te maken. Je wordt hebberig van de mooi vormgegeven en kleurige verpakkingen. Ook de geur maakt dat je het liefst met álles de deur uit loopt; heerlijk dat het hele pand er naar ruikt. Kevin Murphy maakt prachtige, eco-vriendelijke producten die zowel goed zijn voor je haar als voor het milieu. En voor elke haartype is er wel een passend product. Wie zei dat bewust omgaan met het milieu saai was? Vanaf 2019 zullen zelfs alle flessen gemaakt gaan worden van gerecycled plastic van de ‘plastic soup’ uit de oceaan!

NAOMI Haaratelier is een fijne, verrassende en stoere ruimte waar je goed in de watten gelegd gaat worden en vooral kunt relaxen. Nieuwsgierig geworden? Plan gerust een haardate in met één van de topstylisten. De website wordt net zo mooi gemaakt als het interieur, dus die is coming soon!!

NAOMI Haaratelier
Schagchelstraat 37
2011 HW Haarlem
Tel 06-39322288
www.naomiwijnands.comHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!